Fuego, răpus de durere după ce Draga Olteanu Matei s-a stins din viață: ”Nu i-ar fi plăcut să plângem”

Mesajul transmis de Fuego a emoționat o țară întreagă.

Fuego, răpus de durere după ce Draga Olteanu Matei s-a stins din viață: ”Nu i-ar fi plăcut să plângem”

Tragica veste că îndrăgita actriță, Draga Olteanu Matei, nu mai este printre noi a șocat întreaga țară. Ea s-a stins din viață la vârsta de 87 de ani, în Spitalul Sf. Spiridion din Iași. A ajuns pe patul de spital din cauza unei hemoragii digestive și a pierdut lupta cu viața. După patru zile în care a stat în comă indusă, marea noastră actriță a plecat printre îngeri.

S-a mai stins o stea. O altă actriță care făcea parte din ”Generația de Aur” a murit, iar durerea pe care a lăsat-o în spate este greu de exprimat în cuvinte. Este un moment greu pentru toți cei care au apreciat-o în timp ce se afla în viață. Membri familiei, prietenii, dar și oamenii simpli care au avut-o la suflet și-au exprimat regretul pentru decesul ei.

Fuego: ”Nu i-ar fi plăcut să plângem”

Ziua de miercuri, 18 noiembrie, este una pe care nu o vor uita niciodată. Este ziua în care România i-a mai spus adio unei alte actrițe de renume. Era îndrăgită de întreaga lume, iar piesele ei de teatru vor rămâne în istorie. Colegii ei de breaslă sunt devastați de durere și i-au transmis celebrei actrițe un ultim gând.

Mihai Bendeac, Alexandru Arșinel și Victor Rebegiuc sunt doar câțiva dintre actorii care i-au adus un ultim omagiu Dragăi Olteanu Matei. După toate cele întâmplate, Fuego a postat și el un mesaj plin de durere pe social media. El a vrut să scoată în evidență faptul că ei nu i-ar fi plăcut ca lumea să o plângă după moartea sa. Și-ar fi dorit ca persoanele care au apreciat-o să își amintească de ea fix așa cum era.

Fuego, răpus de durere după ce Draga Olteanu Matei s-a stins din viață: ”Nu i-ar fi plăcut să plângem”

”Nu i-ar fi plăcut să plângem pentru ea, ci să râdem și să ne-aducem aminte de ea așa cum era, cu dragoste de viață. Draga Olteanu Matei a plecat azi către gașca aceea formidabilă de actori români care ne privesc de undeva și care-au definit teatrul românesc. Acum vreo 22 de ani am întâlnit-o prima oară, când ea și Rodica Popescu Bitănescu mi-au oferit o șansă.”, a fost doar o parte din mesajul transmis de Fuego pe Facebook!