Afaceristul a mers la Constanta, la casa Claudiei Patrascanu, de unde trebuia sa-si ia copiii, potrivit termenului dat de instanta. Claudia Patrascanu nu a vrut sa-i dea copiii.

“Azi asteptam copiii acasa, rezervasem sa-i duc la munte. Am stat pana la 5 la poarta. Nu m-a lasat nici sa-i vad. Dupa doua saptamani de stat la ea, copiii sunt influentati. Copiii cand vin la mine imi zic.! De sase luni m-a blocat pe video, nu pot sa-i vad pe video. De doi ani de zile eu ii sustin financiar si pe ea , si pe copii. Nu le lipseste nimic copiilor si nici ei” a declarat Gabi Badalau la Antena Stars.

“O sa-i fac plangere penala. Claudia ma santajeaza cu copiii. Acum cateva luni am primit o hartie in care Claudia imi cere 15.000 de euro si un apartament, plus cheltuieli cu scoala copiilor”, a mai spus Gabi Badalau.

Acesta sustine ca sotia sa isi doreste custodia exclusiva a celor doi baieti ai lor si a cerut la tribunal testul anti drog sustinand ca Gabi Badalau se drogheaza.

“Am inteles ca ea ar vrea custodie exclusiva, de aceea ma acuza ca sunt traficant. Luni am programare la IML sa fac testul antidrog. In nici un caz nu pot sa-i dau 15 000 de euro, eu consider ca-i ajung 2000-3000 de euro. Eu platesc tot, scoala copiilor, tot. Veniturile mele legale nu sunt asa de mari ca sa-i dau 15.000 de euro. La cum se poarta acum, cred ca s-a maritat cu mine pentru bani”, a mai spus Badalau.

Gabi Badalau:” Nu o pot ierta”

“Eu nu am incredere in ea, ea ne inregistra in casa cand vorbeam de afaceri, trimitea la DNA. Am fost chemat la DNA. M-au audiat si am primit neinceperea urmaririi penale. Ce inseamna “praduiala” asta? Fereasca Dumnezeu sa ma apuc sa dau inregistrari cu ea! Am ajuns la disperare! Ea a incercat sa ne impacam, dar nu o pot ierta”, a mai spus Gabi Badalau.

De ce s-a ajuns la divort

“Ea a fost respectata la noi acasa. A avut nu stiu cate bone, eu nu am dat o palma niciunei femei, parintii mei o tratau bine. Ce cariera avea ea? Era vreo Delia sa cante pe 10000 de euro? Recunosc ca am inselat -o! De atunci traiam numai in stres. Ma punea sa-i dau video unde merg”, a mai spus afaceristul.

“Nu-mi place sa vorbesc de viata personala. Dar a zapacit-o pe Bianca cu mesaje Claudia”, a mentionat Badalau.