Gabi Balint, marcat de moartea lui Diego Maradona. Mesajul emoționant al vedetei: ”Dumnezeu să-l ierte!”

Gabi Balint este în stare de șoc, după ce Maradona s-a stins din viață.

Gabi Balint, marcat de moartea lui Diego Maradona. Mesajul emoționant al vedetei: ”Dumnezeu să-l ierte!”

În cursul zilei de ieri, Diego Maradona s-a stins din viață. Eroul argentian a decedat la vârsta de doar 60 de ani, iar lumea fotbalului este în doliu. Trista veste a decesului a șocat o lume întreagă, iar Gabi Balint a fost și el marcat de nefericitul eveniment. El a transmis un mesaj pe internet, prin care își exprimă regretul.

Se pare că fostul fotbalist argentinian ar fi suferit un atac cardiorespirator în casa sa din Tigre. El s-a simțit extrem de rău de la primele ore ale dimineții. Maradona a fost trasnportat de urgență la spital, pentru a primi îngrijirile de care avea nevoie. Medicii s-au luptat din greu pentru a-i salva viața și au făcut procedurile necesare, dar toate eforturile acestora au fost în zadar.

Gabi Balint, mesaj emoționant despre moartea fotbalistului

Din păcate, anul acesta lumea a mai primit încă o lovitură dură. Marele fotbalist a plecat dintre noi și a lăsat în urma sa o durere imensă. El ar fi suferit la începutul acestei luni o intervenție chirurgicală pe creier, pentru îndepărtarea unul hematom subdural. Toată lumea spera că se va recupera și va sta pe picioarele lui, dar nu a fost deloc așa. A pierdut, din nefericire, lupta cu viața.

”A avut o criză respiratorie, iar veștile pe care le primesc sunt dramatice”, a spus fratele său Hugo, în lacrimi, pentru Radio Kiss Kiss Napoli.

Gabi Balint, marcat de moartea lui Diego Maradona. Mesajul emoționant al vedetei: ”Dumnezeu să-l ierte!”

Maradona era pentru mulți oameni „cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor”. Așa în considera și Gabi Balint, care a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale despre moartea fostului fotbalist, la doar 60 de ani ai săi. Nu îi vine să creadă că o altă legendă s-a stins și este profund îndurerat de cele întâmplate. El a decis să posteze chiar și o imagine cu fotabalistul, care a emoționat pe toată lumea până la lacrimi.

„Seară tristă pentru fotbalul mondial. Maradona ne-a părăsit. Dumnezeu să-l ierte!”, a scris Gabi Balint, la scurt timp de la aflarea veștii morții lui Diego Maradona.