Gabriel Bădălău lansează un atac extrem de dur la adresa fostei sale soții. Ce i-a transmis afaceristul după ce artista a declarat că familia acestuia vrea să îi ia copiii

Un alt divorț neașteptat al anului continuă să aibă un deznodământ cel puțin șocant pentru toți cei din jur. Foștii soți Bădălău se află încă în mijlocul unui conflict interminabil pe tema custodiei copiilor.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au ajuns să se despartă după un mariaj destul de scurt în urma căruia au rezultat doi copii. Cea care a anunțat că urmează să se separe de tatăl micuților a fost chiar cântăreața. Aceasta a declarat la vremea respectivă că nu mai poate trece peste infidelitățile și minciunile venite din partea soțului ei.

De atunci și până acum viața lor nu a mai cunoscut niciodată liniștea. Asta pentru că aceștia s-au tot plimbat din proces în proces. Nici măcar acum, de la câteva luni bune de la separare, Claudia și Gabi nu au ajuns la un consens.

De această dată Claudia a cerut în mediul online fanilor ei să se roage pentru ea, întrucât familia fostului ei soț ar dori să facă demersurile necesare pentru a-i lua copiii. În replică Gabriel Bădălău i-a transmis acesteia un mesaj cât se poate de acid.

Claudia se teme pentru siguranța ei?

Claudia Pătrășcanu a luat, după cum ea însăși a declarat, viața de la zero după separarea de soț. Fără prea mulți bani artista s-a întors în orașul natal, Constanța, unde de altfel a fost ajutată de mama ei pentru a avea grijă de micuți și a se muta cu chirie.

Vedeta a mărturisit că aceasta a fost una dintre cele mai grele perioade ale vieții sale. Totodată însă a recunoscut că acest context a determinat-o să realizeze că este o mamă puternică ce poate depăși orice impas pentru copiii ei. Claudia a intentat procesul de divorț cu teama că fostul soț ar putea să ceară custodia copiilor.

De altfel artista a precizat la un moment dat că mai are un motiv de teamă generat de puterea familiei fostului soț, acesta fiind una cu renume. Din această cauza Claudia prin avocații ei a cerut ca procesul să fie strămutat din Bolintin Vale în București.

Gabriel Bădălău, atac extrem de dur la adresa fostei soții. Ce i-a transmis afaceristul după ce artista a declarat că familia acestuia vrea să îi ia copiii

Inclusiv la ultima înfățișare cei doi foști soți și-au aruncat vorbe grele pe scările tribunalului. Gabriel Bădălău a ținut atunci să precizeze într-un mod diplomatic că fosta lui soție ar putea fi o mamă mai bună pentru copiii lor, decât este în prezent.

Astfel, mai înainte ca cei doi să ajungă din nou în fața instanței, artista a împărtășit cu comunitatea sa că se teme din nou că fostul soț i-ar putea lua copilașii. Fără să stea pe ganduri afaceristul i-a transmis să își facă un control psihiatric.

„Să meargă la un control psihiatric”, a replicat fostul ei partener de viață.

Claudia susține de altfel că are mai multe dovezi care ar dovedi exact ceea ce a trăit ea în casa fostului soț. Artista susține că nu își doresște să fie pusă în situația de a face publice imaginile sau înregistrările care l-ar încrimina pe fostul partener de viață.

Ei mă vor în pământ (…) Nu vreau să ajung în momentul în care să fiu provocată să postez tot ce am trăit în aceea casă, tot ce am văzut, tot ce dețin.