Gabriela Cristea are din nou probleme cu fetițele. Vedeta le-a povestit totul fanilor: „Nu avem febră”

Gabriela Cristea are numai problemele cu fiicele sale, în ultima vreme.

Gabriela Cristea are din nou probleme cu fetițele. Vedeta le-a povestit totul fanilor: "Nu avem febră"

Gabriela Cristea nu are nevoie de prea multe introduceri. A ajuns să fie una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Se bucură de succes pe toate planuril, dar în ultimul tim este parcă urmărită de ghinion. Cel mai important lucru pentru ea este familia. Ea și Tavi Clonda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani de zile. Chiar dacă anii au trecut pe lângă ei, vedetele se iubesc ca în prima zi. Au împreună și două fetițe superbe pentru care ar face absolut orice, dar care au multe probleme în ultimul timp.

Gabriela Cristea, îngrijorată din cauza fetițelor sale

Gabriela Cristea știe că rolul de părinte este frumos, dar că implică și multe responsabilități. Seara trecută, prezentatoarea nu a putut să doarmă deloc din cauza problemelor de sănătate pe care le au fiicele sale. Micuțele au avut nevoie de supraveghere, iar ea le-a fost alături în fiecare clipă, ca nu cumva să să li se întâmple ceva.

Totul se întâmplă din cauza faptului că ele au răcit puternic. Mama lor a împărtășit cu fanii lor din mediul online clipele groaznice prin care a fost nevoită să treacă. Sezonul rece se apropie mai repede decât ne-am fi așteptat, motiv pentru care micuțele sunt acum bolnave.

Gabriela Cristea are din nou probleme cu fetițele. Vedeta le-a povestit totul fanilor: "Nu avem febră"

„Am avut o noapte albă, pentru că a fost o noapte cu mulți muci. Noi suntem cu muci amândoi copiii și mi s-a părut groaznic, deși azi-noapte nu am avut decât un singur copil acasă. Tavi a fost plecat la Brașov și el a avut parte de mucii lui acolo. Noi am folosit decât apă termală și am extras secrețiile cu pompița specială. Noi folosim de obicei pompița de gură”, a spus Gabriela Cristea pe Instagram.

Nu este pentru prima dată când își pune admiratorii pe gânduri în ultimele zile. Se pare că nu nu trece deloc printr-o perioadă bună și a ținut să împărtășească asta și cu internauții care sunt mereu alături de ea, indiferent de situație.A postat o imagine în dreptul căreia nu s-a putut abține să nu adauge și un text. Din spusele sale, Gabriela Cristea vrea să facă totul bine, fără ca asta să îi afecteze pe cei din jurul ei. Nimeni nu știe ce se petrece, de fapt, în viața prezentatoarei TV și ce a determinat-o să facă această postare.