Gabriela Cristea, așa cum n-ai mai văzut-o! Vedeta s-a fotografiat în așternuturi

Gabriela Cristea a scăpat de orice inhibiție și s-a fotografiat în cea mai sexy ipostază.

Gabriela Cristea, așa cum n-ai mai văzut-o! Vedeta s-a fotografiat în așternuturi

Gabriela Cristea este un exemplu pentru toate femeile! După ce a devenit mamă, vedeta a reușit să slăbească într-un mod spectaculos, iar acum radiază prin toți porii. Nu cu mult timp în urmă, frumoasa brunetă și-a surprins fanii din mediul online cu niște imagini mai îndrăznețe decât cum i-a obișnuit până acum.

Este o femeie cu o carieră de succes în televiziune. Are o mulțime de fani în mediul online și se bucură de aprecierile venite din partea acestora zi de zi. După ce a devenit mamă, vedeta a cumulat un număr mare de kilograme. Însă, cu multă disciplină și cu o voință de fier, Gabriela Cristea a reușit să scape de cele mai multe dintre ele. Poate fi un exemplu de voință și încredere în adevăratul sens al cuvântului.

Gabrela Cristea ține des legătura cu fanii ei în mediul online. De data aceasta, însă, vedeta a publicat imagini ușor atipice în comparație cu ce a postat până acum. Într-o ținută extrem de sexy și aranjată din cap până-n picioare, frumoasa prezentatoae TV a pozat așa cum știe cel mai bine.

Într-o notă elegantă, Gabriela Cristea a surprins camera de fotografiat cu un zâmbet larg și cu un chip senin. Acesta este semn că se simte foarte bine în pielea ei și că este recunoscătoare.

Gabriela Cristea le-a arătat fanilor cum se relaxează în timpul liber

Ei bine, de curând, Gabriela Cristea le-a satisfăcut admiratorilor din mediul online această curiozitate. S-a afișat în niște ipostaze mai provocatoare ca oricând. Partenera de viață a lui Tavi Clonda le-a arătat internauților cum se relaxează ea atunci când prinde puțin timp liber, în dormitor.

„În weekend am avut timp de un strop de relaxare doar pentru mine. Mi-am făcut din dormitor o oază de evadare. Mi-am parfumat camera, am așezat pe pat cele mai moi și delicate așternuturi din damasc și mi-am luat doar pentru mine câteva momente de răsfăț.”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.