Gabriela Cristea este criticată dur de fani după ce fiica ei a apărut la TV. Ce i-au reproșat internauții: „Cred că ai o problemă”

Gabriela Cristea a intrat în gura fanilor

Gabriela Cristea a fost recent invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV. De data aceasta frumoasa vedetă nu a mers de una singură. E a fost însoțită de fiica ei cea mare, Victoria. A fost pentru prima dată când micuța a apărut pe micile ecrane și a avut mari emoții. Mama ei a avut și ea emoții pentru ea dar au trecut cu brio peste ele împreună.

Gabriela Cristea este acuzată de fani că nu este mulțumită de ea

Bella Victoria Margot are doar trei anișori dar s-a acomodat repede în platoul emisiunii. Cei care nu au fost prea încântați de apariția lor au fost chiar urmăritorii acesteia. Ei au criticat-o dur pe Gabriela Cristea și nu au ezitat să își exprime opiniile în comentarii fără nicio perdea. Ba mai mult internauții au început să îi reproșeze prezenatoarei că a exagerat cu editatul imaginii pe care a postat-o.

„Am spart gheața, Victoriei îi place la televizor 📺📹”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

Gabriela Cristea, criticată dur de fanii după ce fiica ei a apărut la TV. Ce i-au reproșat internauții: "Cred că ai o problemă"

Imediat ce a ieșit din platou ea a postat o fotografie în care se afla alături de fiica ei. Ei erau surprinși alături de prezentatorul emisinii, Cătălin Măruță. Ea s-a bucurat extrem de tare că a avut ocazia să meargă cu Victoria acolo, dar nu și fanii acesteia. Ei i-au reprosat vedetei că ar fi editat extrem de tare imaginea respectivă.

„De ce i-ai editat ochii lui Măruță ?! :))” și „De ce editezi și fața copiilor? Nu îți place de ei așa cum îi ai? Și pe Măruță îl editezi. Doamne cred că ai o problemă cu editatul ăsta🤦🏻‍♀️”, sunt comentariile negative primite de ea.

Vedeta a fost acuzată de cei care o urmăresc că apelează la astfel de artificii, pentru că nu este mulțumită de felul în care arată micuța. De altfel nu este pentru prima dată când vedeta primește astfel de cuvinte dure din partea fanilor.

Ultima dată, internauții s-au luat de o poză în care aceasta apărea fără niciun pic de machiaj pe față. Altii însă i-au luat partea și au comentat despre ea că este o femeie extrem de frumoasă care arată foarte bine mai ales de când a dat jos mai multe kilograme.