Gabriela Cristea, la medic cu fiicele sale. Ce li s-a întâmplat micuțelor: “Mă tot întrebați…”

Gabriela Cristea a ajuns cu micuțele sale pe mâna medicilor.

Gabriela Cristea, la medic cu fiicele sale. Ce li s-a întâmplat micuțelor: “Mă tot întrebați…”

Gabriela Cristea este o femeie împlinită din multe puncte de vedere. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Tavi Clonda. Cei doi au împreună două fetițe, pentru care sunt dispuși să facă orice fel de sacrificiu. Vedetele muncesc zilnic pentru ca micuțelor să nu le lipsească nimic. Fiicele vedetelor au parte de toată atenția și dragostea de care au nevoie. Îndrăgostiți au grijă ca ele să crească frumos și să fie sănătoase.

Gabriela Cristea a mers la doctor cu fiicele sale

Îndrăgita prezentatoare este o mamă model, care se implică destul de tare în creșterea lor. Este, de asemenea, o soție de nota zece și se bucură de fiecare moment. Recent, ea a mers cu ele la medic, pentru că își dorește ca ele să crească sănătoase. Vedeta este extrem de speriată în această perioadă a anului, în care situația devine din ce în ce mai complicată. Consideră că prevenția este cea mai bună variantă.

Fanii au început să își facă tot felul de griji pentru Bella Victoria Margot și pentru Thea Iris Selena. Din fericire, ele nu au nicio problemă medicală, ci mama lor a decis să le facă un control de rutină. Este de părere că o vizită la medicul pediatru nu strică niciodată, mai ales acum când ne aflăm în plină pandemie de coronavirus.

Gabriela Cristea, la medic cu fiicele sale. Ce li s-a întâmplat micuțelor: “Mă tot întrebați…”

Oricât de ocupată ar fi, Gabriela Cristea își face mereu timp pentru fetițele sale și pentru soțul ei. Siguranța și sănătatea familiei sale sunt cele mai importante pentru ea. Ea a avut și un sfat important pentru urmăritoarele sale, care nu sunt deloc puține. Mai exact le-a spus că este mult mai ușoară prevenția decât tratarea unei anumite afecțiuni.

„Mă tot întrebați de ce merg cu fetele la medicul pediatru…merg pentru ca eu sunt pentru prevenție, nu pentru tratament. Îmi place să am discuții plăcute și constructive cu medicul, nu îmi place să tergiversez și să avem probleme. Vreau ca fetele mele să crească sănătoase, iar noi să fim liniștiți. Azi am făcut un control de rutină pentru amândoua și ultimul vaccin împotriva meningitei, Victoriei.”, a scris Gabriela Cristea în dreptul fotografiei cu cele mici.