Gabriela Cristea nu ține niciodată post! Iată care este motivul

Gabriela Cristea a fost luată la rost de o internaută pe motiv că nu ține post.

Gabriela Cristea nu ține niciodată post! Iată care este motivul

Gabriela Cristea este o femeie de succes care se împarte foarte eficient între treburile casnice, atribuțiile de mamă și soție și carieră. Este o împătimită a domeniului gastronomiei și de fiecare dată gătește cu drag.

De data aceasta, vedeta a atras unele răutăți din partea fanilor săi în mediul online după ce a dat de înțeles că ea nu ține post. Bruneta nu a lăsat lucrurile așa, pentru că a venit imediat cu explicațiile necesare.

Gabriela Cristea este o femeie eroină și ar putea fi luată drept exemplu de multe femei de la noi din țară. Are foarte mult succes în plan profesional și are o familie minunată de care se bucură în fiecare moment din zi.

Gabriela Cristea nu ține niciodată post! Iată care este motivul

Weekendul reprezintă zilele din săptămână în care vedeta noastră își dedică timpul gătitului, familiei și, în general, pentru a se relaxa după o săptămână în care a avut foarte multe de făcut. De data aceasta, Gabriela ne-a expus și meniul de astăzi. Mai mult decât atât, vedeta mărturisește că are un ajutor de nădejde în bucătărie, și anume soțul său, Tavi Clonda.

Fanii i-au urat spor, iar alții, puțini la număr, ce-i drept, au tras-o de mânecă pe Gabriela Cristea pe motiv că aceasta nu ține post.

„Ați face bine să mai țineți și post mai și zici! Nu facem nimic pentru Dumnezeu de aia trăim ce trăim!!!!”, a scris cineva.

Gabriela Cristea, motivul pentru care nu ține post

Gabriela Cristea nu ține niciodată post! Iată care este motivul

Mai e puțin timp până la Crăciun, așa că acum ne aflăm în perioada postului. Pentru unii dintre români, postul este literă de lege și nu se abat nici măcar în ziua de 1 Decembrie. Astfel că, prezentatoarea TV a fost trasă la răspundere de o internaută referitor la faptul că nu ține post.

Gabriela Cristea a vrut să lămurească acest subiect odată pentru totdeauna pentru a nu mai exista astfel de comentarii pe conturile ei de socializare. Așa că a enumerat motivele pentru care familia ei nu ține post și pentru care continuă să consume proteină de origine animală chiar și în timpul Postului Crăciunului.

„Dragă doamnă, nu vreau să mă justific în fața dumneavoastră. Vă spun doar că avem doi copii mici care ne secătuiesc de vlagă, dacă nu am consuma și puțină proteină, nu am avea energie pentru nimic, iar eu mai trebuie să și gust mâncarea pentru ele. Cand mai reușeam să fac atâtea feluri de mâncare și să mai și spăl, calc, curățenie și să mai și muncesc. Oricum noi consumăm mai mult pește. Și mai e o treabă…e păcat ce scoți pe gură, nu ce mănânci, serios”, a fost răspunsul vedetei.