Gabriela Cristea, părere sinceră despre Anca Serea și familia ei: „nu cred că e chiar pe craca ei”

Gabriela Cristea a vorbit despre Anca Serea și despre copiii ei.

Gabriela Cristea, părere sinceră despre Anca Serea și familia ei: "Mă uitam la ea și ziceam..."

Anca Serea nu are nevoie de prea multe introduceri. Vedeta trăiește o poveste de dragoste cu Adrian Sînă la care mulți doar visează. Cei doi artiști sunt fericiții părinți a cinci copii, pe care îi iubesc la nebunie și pentru care muncesc zilnic.

Pentru multe femei Anca este e eroină, deoarece a avut curajul să nască de atât de multe ori. Privindu-o, oamenii nici nu ar spune că a născut vreodată, pentru că arată foarte, foarte bine. Gabriela Cristea este o femeie sinceră, care nu se teme să dea cărțile pe față atunci când simte nevoia.

Este, la rândul ei, o mamă și o soție model. Ea și Tavi Clonda sunt împreună de peste cinci ani și se iubesc la nebunie. Cele două vedete au împreună două fetițe, pe care prezentatoarea le-a adus cu greu pe lume.

Gabriela Cristea a vorbit despre soția lui Adrian Sînă

Luni în șir, Gabriela Cristea a făcut o serie de tratamente pentru a rămâne însărcinată. Frumoasa vedetă își dorea copii cu orice preț. Acestea nu dădeau deloc rezultate și își pierduse orice speranță că va rămâne vreodată însărcinată.

Ei bine, minunea s-a întâmplat și nu a existat bucurie mai mare în clipele acelea pentru ea. Chiar dacă are două fetițe superbe, ea regretă că este înaintată în vârstă și că nu poate face mai mulți copii. A dat-o exemplu pe Anca Serea, despre care are o părere foarte bună.

La început, a crezut că îi este foarte greu cu atât de mulți copii, dar opinia i s-a schimbat pe parcurs. Când a născut pentru prima dată, ea a realizat cât de frumos este să fii mamă și a abia atunci a înțeles-o cu adevărat pe soția lui Adrian Sînă.

Gabriela Cristea, părere sinceră despre Anca Serea și familia ei: "Mă uitam la ea și ziceam..."

„Chiar vreo doi copii aș mai fi făcut. Eu o înțeleg pe Anca Serea. Inițial, trebuie să mărturisesc că eram așa sceptică. Mă uitam la ea și ziceam: Doamne, nu cred că e chiar pe craca ei. A făcut un copil, doi, trei, patru, cinci, nu se mai termina. Numai că după ce am avut-o pe Iris, cea de-a doua fetiță, lucrurile au intrat așa pe un făgaș. (…) Mi-am dat seama că lucrurile nu sunt chiar atât de complicate pe cât par. Probabil că dacă aș fi avut măcar cu 5 ani mai puțin și n-am fi trecut prin această criză, lucrurile ar fi fost mult mai simple”, a declarat Gabriela Cristea, în emisiunea La Măruță de la Pro Tv.