Gabriela Cristea, pe mâinile medicilor din nou! Ce a pățit vedeta de data aceasta: ”Sunt încă amorțită”

Gabriela Cristea a ajuns din nou în cabinetul medicului. Cu ce problemă se confruntă vedeta ne spune chiar ea.

Gabriela Cristea, pe mâinile medicilor din nou! Ce a pățit vedeta de data aceasta: ”Sunt încă amorțită”

Gabriela Cristea este o vedetă foarte iubită și apreciată la noi în țară. Faptul că este o soție și o mamă devotată o face pentru mulți să fie un exemplu de urmat, mai ales că este și o femeie care are foarte mult succes în plan profesional.

A știut foarte bine cum să combine viața de familie cu viața profesională. Acum, mai mult ca niciodată,  se bucură de un soț iubitor, de două fetițe minunate, dar și de o carieră de mare succes în televiziune.

Nu este de mirare fapul că are atât de mulți fani în mediul online. Gabriela Cristea este o fire carismatică și știe întotdeauna cum să intre la inimile oamenilor. Încă din prima clipă în care a apărut pe micile ecrane, vedeta a avut o conexiune aparte cu publicul. Acest fapt se simte din plin atunci când se află în postura de prezentatoare TV.

De curând, Gabriela Cristea le-a povestit fanilor din mediul virtual că a ajuns pe mâinile medicilor. Stați liniștiți, nu este vorba despre nimic grav, ci doar despre o… extracție. Vedeta și-a scos măseaua de minte și potrivit spuselor ei, în viitor vrea să-și pună niște gutiere speciale pentru a-și îngriji dinții.

Gabriela Cristea și-a scos o măsea de minte

„Așa arată un om care tocmai a ieșit de la dentist și care și-a scos o măsea de minte. Deci, practic, am cu un pic de minte mai puțin și cu o măsea lipsă. Sunt încă amorțită pe partea asta. Mi-am scos o măsea de minte de sus, pentru că cea de jos era deja scoasă, pentru că în curând vreau să îmi pun niște gutiere speciale pentru îndreptarea dinților”, a spus Gabriela Cristea pe Instagram.

Gabriela Cristea, pe mâinile medicilor din nou! Ce a pățit vedeta de data aceasta: ”Sunt încă amorțită”

În continuare, Gabriela Cristea a dezvăluit că acum are ceva probleme în ceea ce privește vorbitul, pentru că este încă puțin amorțită, dar este bucuroasă că extracția a durat puțin.

„Am ceva probleme cu vorbitul, dar cam așa arăți după ce intri la dentist și îți scoți o măsea. Domnul doctor a avut mega răbdare cu mine, mai ales că am și întârziat. Extracția a durat cu tot cu anestezie 7-8 minute”, a adăugat ea.

După naștere, vedeta a cumulat mai multe kilograme în plus, fapt care a determinat-o să ia măsuri în acest sens. Zis și făcut! Cu o voință de fier în dotare și cu un plan bine pus la punct, Gabriela Cristea a reușit să elimine mai multe kilograme. Acum este o altă persoană și nu ezită să se afișeze în mediul online cu noua ei siluetă.