Gabriela Cristea, protagonista un incident periculos. Vedeta s-a speriat extrem de tare: "Norocul meu este..."
in

Gabriela Cristea, protagonista un incident periculos. Vedeta s-a speriat extrem de tare: „Norocul meu este…”

Fanilor nu le-a venit să creadă prin ce a fost nevoită să treacă Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. A muncit enorm pentru a ajunge aici, iar acum culege roadele muncii sale. Prezentatoarea duce o viață la care mulți doar visează și se bucură de succes pe toate planurile. A reușit să își construiască o carieră frumoasă, dar are și o familie superbă.

Ea și Tavi Clonda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Chiar dacă sunt împreună de foarte multă vreme, ei se iubesc la fel ca la început. Au împreună și două fetițe superbe, pentru care ar face orice și pe care le iubesc enorm. Cele mici au avut anul acesta mai multe probleme de sănătate, dar vedeta a fost mereu alături de ele. Au fost nopți în care nu le-a scăpat nici măcar o clipă din ochi. La un moment dat, chiar ea le-a povestit fanilor prin ce a fost nevoită să treacă în momentul în care cele mici s-au îmbolnăvit.

Gabriela Cristea, la un pas de tragedie

Se pare că frumoasa Gabriela Cristea este urmărită de probleme. Ea este extrem de sinceră cu urmăritorii ei și le povestește despre toate momentele prin care a trecut. Prezentatoarea nu le aratp acestora doar lucrurile bune care au loc în viața ei. Este apreciată enorm pentru acest lucru.

Gabriela Cristea, protagonista un incident periculos. Vedeta s-a speriat extrem de tare: "Norocul meu este..."

De exemplu, recent, ea le-a povestit acestora despre un incident periculos care a avut loc chiar lea ea în bucătărie. Au fost câteva momente de panică pentru soția lui Tavi Clonda, dar și-a revenit repede. Ea le-a spus și internauților despre ce a fost vorba, iar ei și-au făcut multe griji pentru ea. Din fericire, nu a fost vorba despre nimic grav, iar problema a rezolvat-o de una singură.

„Dacă vă povestesc ce am pățit… Ieri mi-am făcut unghiile. Am acest cuțit de legume, din ceramică, care taie ca focul și norocul meu că mi-am tăiat doar oja de deasupra unghiei. Norocul meu este că-mi fac unghiile acasă și o să mă duc să o retușez”, a spus Gabriela Cristea pe contul ei oficial de Instagram.

Ramona Olaru atac dur la adresa bărbaților aroganți. Ce le-a transmis vedeta: „N-am nicio stimă”

Ramona Olaru atac dur la adresa bărbaților aroganți. Ce le-a transmis vedeta: „N-am nicio stimă”

Alex Velea și-a concediat impresarul în plin scandal cu Lino Golden: "A spus că nu vrea să fie târât în..."

Alex Velea și-a concediat impresarul în plin scandal cu Lino Golden: „A spus că nu vrea să fie târât în…”