Gabriela Cristea și-a sărbătorit ziua de naștere. Mesajul emoționant primit de la Tavi Clonda: „Ești exact ce mi-am dorit”

Bucurie mare pentru Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea și-a sărbătorit ziua de naștere. Mesajul emoționant primit de la Tavi Clonda: "Ești exact ce mi-am dorit"

Gabriela Cristea a împlinit frumoasa vârstă de 46 de ani. Un asemenea eveniment nu ar fi avut cum să treacă neobservat atât de ușor. Partenerul de viață al frumoasei vedete, Tavi Clonda, s-a ocupat de acest lucru. A avut grija ca persoana care îi face zilele mai frumoase să nu uite de această aniversare.

Pandemia de coronavirus a împiedicat-o pe Gabriela să sărbătorească așa cum ar fi vrut. Prezentatoarea s-a bucurat, în schimb, de timp petrecut alături de Tavi Clonda, dar și alături de fiicele sale.

Este o femeie împlinită din toate punctele de vedere și se bucură de succes pe toate planurile. Gabriela Cristea are o carieră de succes, la care multă lume doar visează. În plus, are și p familie perfectă, pentru care ar face orice.

Gabriela Cristea a împlinit 46 de ani

Ziua de ieri a fost una specială atât pentru ea, cât și pentru toți cei care o îndrăgesc. Vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere, iar mesajele s-au ținut lanț pentru ea, încă de la primele ore ale dimineții. Gabriela a învățat să se bucure de lucrurile mici pe care le primește. Chiar dacă pare că are tot ce și-ar putea dori un om în viață, ea are totuși o mare dorință. Ceea ce vrea sunt mai multe provocări și experiențe noi.

„Dragă 46, mă bucur că de acum faci parte din viata mea. Mă simt confortabilă cu tine, am tot ce îmi doresc și cred ca ne vom înțelege tare bine, atâta timp cât ne vom respecta. Vreau să trăiesc multe cu tine în anul ăsta, să mă bucur de tot și să îi am pe ai mei sănătoși, să zâmbesc mult și să-ți simt maturitatea. Îti cer doar un strop de clemetență și sunt sigură că ne vom înțelege minunat. Bine ai venit în viața mea! 🌈 #bygabrielacristea”, a scris ea pe Instagram.

Gabriela Cristea și-a sărbătorit ziua de naștere. Mesajul emoționant primit de la Tavi Clonda: "Ești exact ce mi-am dorit"

Sutele de mesaje nu au făcut cât cel primit de la Tavi Clonda. El i-a transmis iubitei sale un mesaj c are a reușit să emoționeze pe toată lumea până la lacrimi. Vedeta a fost impresionată de gestul lui Tavi Clonda și este extrem de recunoscătoare pentru tot ceea ce i se întâmplă în viață.

„Azi e ziua de naștere a iubitei mele soții! La multi ani, iubita mea! Să fii sănătoasă pentru că fericită ești, de iubită nu mai spun! Alături de tine mi-am împlinit visul de a face o familie plină de iubire! Ești exact ce mi-am dorit și aventura continuă!”, a scris Tavi Clonda.