Gabriela Cristea vrea să pozeze din nou într-o revistă pentru adulți. Ce a declarat vedeta: „Peste o lună”

Asta da veste pentru fanii Gabrielei Cristea!

Gabriela Cristea vrea să pozeze din nou într-o revistă pentru adulți. Ce a declarat vedeta: "Peste o luna"

Gabriela Cristea este o femeie lipsită de inhibiții. Acum ceva timp, frumoasa vedetă a pozat într-o revistă pentru adulți. Soția lui Tavi Clonda a avut succes cu acel pictorial și are de gând să o facă din nou.

Despre acest subiect controversat ea le-a vorbit și fanilor curioși de pe Instagram. Se pare că este mai pregătită ca oricând să repete această experiență. Vedeta a renunțat la inhibiții ori de câte ori a simțit nevoia. Partenera de viață a lui Tavi Clonda a pozat acum câțiva ani în Playboy.

Imaginea a fost una care le-a atras atenția tuturor bărbaților. A reușit să le stârnească tuturor imaginația, mai ales că fotografia este una demnă de pusă în ramă. Nimeni nu ar fi zis că la vârsta aceasta ar vrea să o facă din nou.

Gabriela Cristea este o femeie curajoasă

Frumoasa prezentatoare își petrece multe ore pe zi pe rețelele de socializare. Oricât de ocupată ar fi, ea le acordă atenție și fanilor săi, care nu sunt deloc puțini. Mai mult, ea are mare grijă ca aceștia să fie informați cu tot ce se întâmplă în viața ei. Ei o susțin, dar îi adresează și multe întrebări, care uneori o pun în dificultate.

Gabriela Cristea vrea să pozeze din nou într-o revistă pentru adulți. Ce a declarat vedeta: "Peste o luna"

Pentru multe doamne și domnișoare, prezentatoarea este un model demn de urmat. Este o femeie frumoasă, care are și o carieră de succes. A reușit să facă multe lucruri până la vârsta ei și este mândră de asta. La un moment dat, unul dintre fanii ei a întrebat-o dacă ar fi pregătită să refacă imaginea din Playboy pe care a realizat-o acum mult timp.

Vedeta nu a ezitat să îi ofere un răspuns și a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Iată ce i-a răspuns internautului curios:

„Vrei să refac și eu vreo poză? E mai complicat, dar discutăm peste vreo lună de zile, după ce îmi iau eu toate tratamentele, toate nebuniile. La mine a fost simplu, nu e complicat” a declarat Cristea, într-o emisiune tv.