Gabriela Prisăcariu, cum arată complet naturală! Imaginea surprinsă chiar de iubitul ei / FOTO

Gabriela Prisăcariu a fost surprinsă de iubtitul ei, Dani Oțil, exact așa cum se trezește dimineața.

Gabriela Prisăcariu, cum arată complet naturală! Imaginea surprinsă chiar de iubitul ei / FOTO

Gabriela Prisăcăriu se mândrește cu o frumusețe și o senzualitate ieșite din comun. Este mereu aranjată din cap până în picioare oriunde ar apărea, iar Instagramul ei reprezintă o adevărată colecție de fotografii care mai de care mai senzuale și apetisante.

Dani Oțil este un bărbat extrem de norocos pentru că are alături o parteneră de viață foarte frumoasă. Însă puțini sunt cei care au avut ocazia să o vadă pe blondină fără pic de machiaj. Iată că a venit momentul ca acest mister să fie deslușit!

Ce-și mai poate dori Dani Oțil? A dat lovitură în plan sentimental și o duce extrem de bine și în ceea ce privește planul profesional. Cei doi se iubesc nebunește. Dovadă în acest sens stau fotografiile în care sunt surprinși în cele mai tandre ipostaze.

Gabriela Prisăcariu este o femei fatală, are un trup tras prin inel și o atitudine demnă de o adevărată divă. Unde mai punem că este foarte frumoasă și are și foarte mult succes în plan profesional?

Gabriela Prisăcariu, surprinsă fără strop de machiaj

Dragostea dintre Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-a aprins în urmă cu mai mult timp, iar cei doi deja sunt doi îndrăgostiți care împart aceeași locuință. Chiar dacă viața lor amoroasă nu a fost expusă publicului, fiind foarte discreți din acest punct de vedere, din când în când mai apare câte o imagine în mediul online chiar din intimitatea celor doi porumbei.

Gabriela Prisăcariu, cum arată complet naturală! Imaginea surprinsă chiar de iubitul ei / FOTO

De data aceasta, Dani Oțil a surprins-o pe frumoasa sa iubită așa cum numai el are ocazia să o vadă în intimitatea căminului propiu. Se pare că blondina are și o altă față. Nu este mereu sexy și pusă la patru ace, ci cunoaște foarte bine și stilul lejer.

Dacă până acum o vedeam numai pe tocuri și în cele mai mulate haine, de această dată o putem admira într-o ipostază total diferită, cu haine largi, de casă, părul nearanjat și fără pic de machaj.

Chiar și așa, putem spună faptul că Gabriela Prisăcariu are un farmec al ei chiar dacă este pusă la patru ace, chiar dacă nu. Trebuie să recunoaștem că atitudinea de femeie fatală și carisma sunt foarte bune prietene cu vedeta noastră.