Unul dintre acestea are legătură cu vila artistei, pe care actorul a scos-o la închiriat și pentru care cere 1.600 de euro pe lună.

Anunțul este postat din anul 2018, însă se pare că acesta a fost actualizat recent, ceea ce înseamnă că actual. Locuința care este pusă pe site-ul de vânzări este în totalitate a Andreei Bălan, iar George Burcea a locuit acolo până la despărțirea lor. Situația este puțin ciudată având în vedere că actorul a rămas ca persoană de contact pentru închirirea vilei, mai ales după un divorț tumultos.

George Burcea a pus la închiriat vila Andreei Bălan

Despre divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea s-au scris foarte multe rânduri și s-au oferit foarte multe detalii știute, dar și mai puțin știute. Iată că acum, în plin proces de divorț, apare un alt detaliu care șochează pe toată lumea. Vila Andreei Bălan a fost pusă pe un site de închiriat imobile, de către George. E drept, anunțul este postat din anu 2018, însă există un aspect care ridică semne de întrebare, anunțul a fost actualizat recent. Ceea ce e ciudat este că în ciuda despărțirii celor doi, George Burcea figurează în continuare ca persoană de contact în respectivul anunț.

George Burcea a pus la închiriat vila Andreei Bălan, în plin proces de divorț. Cere 1.600 de euro pe lună

‘Vilă de lux tip duplex, complet mobilată, situată între Grădina Zoologică și Jolie Ville, pestrada…., zona…., cu loc de parcare în curtea din față, cu 4 camere, 3 băi, curte interioară și complet utilată. Zona este extrem de liniștită, foarte potrivită pentru o familie, având acces la grădinițele din Iancu Nicolae în doar câteva minute’,se arată în anunțul postat de George Burcea, referitor la vila Andreei Bălan.