George Burcea, de la Ferma direct de la spital: “Nu mai pot, cheamă să îmi facă o injecție! Mă doare, mă înțeapă”

Georgea Burcea a ajuns de la bal…la spital.

George Burcea, de la Ferma direct de la spital: “Nu mai pot, cheamă să îmi facă o injecție! Mă doare, mă înțeapă”

George Burcea nu a trecut prin cea mai bună perioadă a vieții sale. Deși este îndrăgostit până peste cap, lucrurile nu îi merg așa cum ar trebui. El și Viviana Sposub s-au cunoscut și s-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la Ferma. De atunci, ei sunt de nedespărițit. Nici măcar coronavirusul nu a putut sta în calea iubirii lor. Cei doi s-au izolat împreună în apartamentul asistentei TV.

Zilele trecute, fostul soț al Andreei Bălan a fost testat pozitiv cu COVID-19. Actorul a sunat pe toată lumea cu care a intrat în conctact, pentru că s-a gândit la sănătatea lor. La câteva ore după, iubita lui s-a testat și ea, iar testul ei a ieșit, de asemenea, pozitiv.

George Burcea nu a mai suportat durerile

În timp ce se afla pe platourile de filmare de la “Ferma“, el a avut niște dureri îngrozitoare. Nu le-a mai suportat și a solicitat imediat ajutorul medicilor. Din păcate, ei nu au avut deloc vești bune pentru celebrul artist. Se pare că situația a fost atât de gravă, încât a fost nevoit să abandoneze competița. Organizatorii le-au dat de ales care dintre el și Viviana Sposub va continua lupta pentru marele premiu.

George Burcea, de la Ferma direct de la spital: “Nu mai pot, cheamă să îmi facă o injecție! Mă doare, mă înțeapă”

Se pare că nu a mai avut ce face, pentru că situația a fost puțin mai complicată decât a părut la prima vedere. A așteptat ca durerile să îi treacă, dar nu a avut noroc. Ambulanța a venit imediat, iar George Burcea a primit îngrijirile necesare. Chiar dacă acum este bine, el a plecat acasă și a renunțat la celebra competiție.

“Doamne, Doamne! Băi, nu mai pot, fii atent! Vai de mine, vai de mine, mă înțeapă rău de tot mă înțeapă!”, a spus actorul în timp ce își ținea mâinile în zona gâtului și a coloanei.

“Vrei să ne oprim?”, a întrebat unul dintre membrii staff-ului de la “Ferma. Orășeni vs săteni”, iar George Burcea i-a răspuns: “Stai puțin (…). Doamne… Mă duce săgeata până în coloană. Mamă, m-am încălzit din cap până în picioare. Aoleu ce mă înțeapă, Doamne! Bă, cheamă, mă, să îmi facă o injecție. Te rog din suflet, nu mai pot! Doamne… Ah…”.