George Burcea, declarație de dragoste pentru Viviana Sposub. Vedetele se află în izolare: ă declarație de dragoste iubitei sale: ”Ești drogul meu neinterzis”

George Burcea știe cum să își ia iubita prin surprindere.

Viviana Sposub şi-a luat adio de la Burcea. "Ferma nu va mai fi la fel fără George"

George Burcea și Viviana Sposub sunt în culmea fericirii. Cei doi se iubesc mai tare ca oricând; iar de când și-au confirmat relația toată lumea este cu ochii pe ei. S-au plăcut de la început, iar acum sunt împreună. În plus, cei doi artiști sunt nevoiți să petreacă două săptămâni în aceeași locuință.

Zilele trecute, vestea că fostul soț al Andreei Bălan are coronavirus a șocat pe toată lumea. Imediat după aflarea rezultatelor, el i-a sunat pe toți cei cu care a intrat în contact în ultimele zile. S-a gîndit și la binelor lor, nu doar la al lui. Viviana Sposub a decis să își facă și ea testul și a ieșit pozitiv. Acum, vedetele se află împreună în izolare, în apartamentul brunetei.

George Burcea iubește din nou

Actorul, după despărțire, s-a mutat într-o altă locuință, dar nu stă singur. Astfel că i-a fost frică de faptul că persoanele respective ar putea să se infecteze și el. Viviana l-a primit la ea acasă, dar a avut foarte multe emoții. Este pentru prima dată când petrece atât de mult timp în aceeași casă cu un bărbat.

George Burcea, declarație de dragoste pentru Viviana Sposub. Vedetele se află în izolare: ă declarație de dragoste iubitei sale: ”Ești drogul meu neinterzis”

Unii ar spune că acesta este, de fapt, un test al relației lor. Ei bine, se pare că se înțeleg de minune. George Burcea știe cum să o facă să se simtă o femeie specială în fiecare clipă din viața ei. Recent, i-a făcut acesteia o declarație de dragoste, care i-a emoționat pe toți fanii lor până la lacrimi. Imediat ce a văzut postarea iubitului ei, vedeta a reacționat.

Mai exact el a postat o imagine în care apăreau împreună, iar pe fundal a pus cunoscuta piesă a lui Connect-R și Nane, ”Drogul meu neinterzis”. Acesta esteclar un semn că oi ihbește enorm și că nu poate trăi fără ea.

”Filme de dragoste? Facem noi destulă și nu mai e nevoie”, a declarat Viviana.