Recent, actorul a confirmat că formează un cuplu cu vedeta de televiziune Viviana Sposub. Actorul și Viviana fac parte din aceeași echipă în cadrul show-ului TV Ferma.

George Burcea dezvăluie adevăratul motiv al divorțului de Andreea Bălan

„S-au acumulat chestii în timp și nu le-am putut rezolva. Probabil și pe ea au deranjat-o foarte multe lucruri. Și pe mine m-au deranjat foarte multe lucruri.Nu-mi place să vină cineva la mine și să-mi spună că ce face el eu nu o să fac nici în 15 – 20 de ani. Eu am muncit foarte mult pentru tot ceea ce am acum sau încerc să am.Eu cred foarte mult în ceea ce fac. Nu am cerut niciodată ajutorul. Nu m-a luat nimeni pentru că am fost căsătorit cu ea. Știu că pot.

Că am unul acasă care spune că e de c***t tot ce fac, după care ies în lume și îmi zic oameni de specialitate: «Bravo!». Păi ce faci, mă distrugi?”, a spus, printre altele, George Burcea, la Pro TV, potrivit Libertatea.

Andreea Bălan și George Burcea s-au cunoscut în anul 2014, pe platourile de filmare ale unui videoclip de-al solistei. Perechea are două fiice, Ella Maya (3 ani) și Clara Maria (1 an).

Fostul cuplu s-a căsătorit anul trecut, cununia civilă având loc pe 10 august, iar cea religioasă pe 15 septembrie.

În sezonul acesta din show-ul Ferma există două echipe, una a sătenilor și una a orășenilor.

Viviana Sposub, Andrei Stoica, Anisia Gafton, Gabriel Toader, Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea și Ana Maria Ababei au fost cei 8 săteni.

Echipa orășenilor a fost formată din George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac, Giulia Nahmany, Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Pușcău și Cezar Ouatu.