George Burcea, noi declarații despre Andreea Bălan. Artistul, mai sincer ca oricând: "Dacă vreau să-i fac rău..."
in

George Burcea, noi declarații despre Andreea Bălan. Artistul, mai sincer ca oricând: „Dacă vreau să-i fac rău…”

George Burcea a dat cărțile pe față.

George Burcea și Andreea Bălan au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de noi. Cei doi artiști au trăit o poveste de dragoste ca în filme, plină de momente frumoase, dar și de greutăți. Cu toate acestea, ei au reușit de fiecare dată să treacă peste orice obstacol, totul până la un punct. Nimeni nu ar fi crezut că se vor despărți vreodată, mai ales că au împreună și două fetițe superbe care au rămas în grija mamei lor.

George Burcea: „Dacă vreau să-i fac rău…”

Lucrurile în viața lor nu au stat așa cum au plănuit, iar acum câteva luni s-a ajuns la divorț. Despărțirea i-a durut pentru o perioadă, dar acum se pare că fiecare își vede de viața lui. Andreea Bălan și-ar fi găsit alinarea în brațele unui alt bărbat, iar el a pus ochii pe Viviana Sposub de la Ferma. Ei bine, despre ei s-a tot spus zilele acestea că ar fi împreună; mai ales că la un moment s-au și sărutat.

Acum, George Burcea își vede de viața lui. Este concurent la Ferma, acolo unde pare că se simte în largul lui. În cadrul uneia dintre ediții, actorul a dat câteva detalii neașteptate despre căsnicia cu fosta lui soție, Andreea Bălan. El a pus accentul pe faptul că blondina l-a umilit ori de câte ori a avut ocazia, fără să stea prea mult pe gânduri.

George Burcea, noi declarații despre Andreea Bălan. Artistul, mai sincer ca oricând: "Dacă vreau să-i fac rău..."

Recent, el a vorbit despre fosta sa soție, în contextul în care se află la cuțite cu Andreea Antonescu; artista care a intrat de curând în concurs. George Burcea a mărturisit că eliminarea Andreei Antonescu de la „Ferma. Orășeni vs Săteni” nu o afectează pe fosta sa soție.

Cu ce o afectează pe fosta mea soție dacă o dau afară pe Andreea Antonescu? Dacă vreau să-i fac rău soției mele, îi fac ei… nu-i fac Andreei Antonescu, că Andreea nu simte nimic.Sincer, dacă aș avea imunitatea aia, nu ți-aș da-o ție, crede-mă”, i-a spus verde în față George Burcea colegei sale de show, Andreea Antonescu, relatează cancan.ro.