George Burcea și Andreea Bălan au luat-o pe drumuri diferite acum aproape un an de zile. În tot acest timp, cei doi artiști și-au aruncat cuvinte grele, care i-au afectat într-un fel sau altul. După divorț, fiecare dintre ei și-a văzut de viața lui. Ambii au reușit să își găsească liniștea în brațele altor persoane și par extrem de fericiți cu alegerile făcute.

George Burcea s-a simțit trădat

Andreea Bălan formează un cuplu cu Tiberiu Argint. Cântăreața a negat la început faptul că ar avea o relație cu bărbatul, dar nu s-au putut ascunde pentru prea mult timp. Pe internet au apărut o serie de imagini în care cei doi se comportau ca niște adevărați îndrăgostiți. După ce au fost descoperiți, aceștia au plecat într-o vacanță împreună și se pare că s-au distrat de minune, departe de agitația din București.

George Burcea, noi dezvăluiri despre Andreea Bălan. Ce a declarat iubitul Vivianei Sposub: "Eu am fost căsătorit și trădat"
Viața continuă să fie bună cu Andreea Bălan

Nici fostul ei soț, George Burcea, nu a pierdut vremea. El a participat la emisiunea Ferma, unde a cunoscut-o pe femeia vieții lui. A fost atras de Viviana Sposub încă din prima clipă, iar acum formează unul dintre cele mai frumoase și urmărite cupluri de la noi.

Despre asistenta TV el vorbește mereu extrem de frumos și se bucură că a avut ocazia să o cunoască. Aceasta înseamnă foarte mult pentru el și de când s-au cunoscut dragostea a plutit mereu în aer.

George Burcea, noi dezvăluiri despre Andreea Bălan. Ce a declarat iubitul Vivianei Sposub: "Eu am fost căsătorit și trădat"
Andreea Bălan și familia

Tot în timpul emisiunii în cadrul căreia s-au cunoscut, el a făcut o serie de dezvăluiri și despre fosta lui soție. Actorul susține că a fost căsătorit și trădat de ea. Cu toate acestea, se pare că nu îi poartă deloc pică și își vede de viața lui în continuare.

”Să mă scuze Andreea Antonescu care e de față aici. Bine, Andreea. Deci să mă scuze Andreea că spun asta. Eu am fost căsătorit și trădat de fosta mea soție”, a spus George Burcea despre fosta sa soție, Andreea Bălan.