George Burcea, planuri de viitor cu Viviana Sposub. Vedeta, declarații șocante: „Nu este o fată de rănit”

George Burcea a șocat pe toată lumea cu ultimele sale declarații despre Viviana Sposub.

George Burcea, planuri de viitor cu Viviana Sposub. Vedeta, declarații șocante: "Nu este o fată de rănit"

George Burcea se pare că iubește din nou. Artistul a pus ochii pe Viviana Sposub, după ce s-a despărțit de Andreea Bălan. Zilele trecute, a circulat pe internet o imagine de senzație cu cei doi. Vedetele se sărutau cu patos, fără să le pese de părerile celor din jur și păreau mai fericiți ca niciodată. De atunci, toată lumea a crezut că ei formează un cuplu și se pare că au avut dreptate în acest sens. Recent fostul soț al Andreei Bălan a dat o serie de declarații despre ea, care au uimit pe toată lumea. Fanii celor doi au fost pur și simplu șocați de ceea ce a putut să spună.

George Burcea vrea să facă nuntă cu Viviana Sposub

A răsărit soarele pe strada lui George Burcea. Artistul iubește din nou și s-a dat singur de gol. Când lumea se aștepta mai puțin, el a vorbit chiar și despre faptul că are de gând să meargă din nou în fața altarului. Tânara a reușit să îi fure de tot inima actorului, care pare convins că ea este femeia de care vrea să își petreacă tot restul vieții.

Într-o discuție la „Ferma: Orășeni versus săteni”, George Burea a răspuns la mai multe întrebări sensibile. La un moment, a fost întrebat și dacă are de gând să facă nuntă cu asistenta de la „Vorbește lumea”. Nimeni nu se aștepta ca el să ofere un asemenea răspuns și nici să vorbească atât de frumos despre ea. Ei bine, a reușit să surprindă pe toată lumea, mai ales că nu se cunosc de atât de mult timp. Așadar, George se gândește serios la nuntă și a făcut câteva glume, dar și câteva declarații serioase în acest sens.

George Burcea, planuri de viitor cu Viviana Sposub. Vedeta, declarații șocante: "Nu este o fată de rănit"

“Nu am vorbit lucrurile astea și asta mi se pare foarte tare! Noi nu am vorbit nimic despre ea și despre mine sau despre potențial noi. Îmi place foarte mult Viviana, dar, cum v-am spus și la începutul Fermei: eu mai am niște chestii de rezovat acasă, așa că nu am dorit aici să fac un tămbălău și mega tămbălău. O să ajung acasă frumos, o să încerc să îmi rezolv treburile mele pe care le am cu cealaltă parte și, după aceea să vedem dacă se poate naște ceva frumos, de ce nu? Viviana nu este o fată de rănit, Viviana nu este o fată de care să îți bați joc. Viviana este o fată pe care este nevoie să o iubești și să o protejezi și să ai nevoie… și să… să o aperi, știi?!”, a declarat George Burcea.