George Burcea reacție surprinzătoare după ce a aflat ce i se întâmplă Andreei Bălan. Ce a făcut actorul imediat după ce a primit vestea

George Burcea a aflat despre starea soției sale după ce a ieșit din carantină. Cu toate acestea, fostul concurent de la FERMA se plânge că nimeni din familia artistei nu a dorit să îi răspundă la telefon pentru a-l lăsa să își vadă fetițele.

George Burcea reacție surprinzătoare după ce a aflat ce i se întâmplă Andreei Bălan. Ce a făcut actorul imediat după ce a primit vestea

George Burcea și Andreea sunt încă în proces de divorț care în mod evident se tergiversează în această perioadă din cauza pandemiei. Actorul susține că a aflat târziu despre starea în care s-a aflat soția lui. Acesta a ținut să precizeze că abia în urmă cu câteva zeci de ore el a ieșit din carantină după ce s-a îmbolnăvit de COVID.

S-a dus direct la poarta casei Andreei

George Burcea a povestit că imediat după ce a ieșit din izolare și-a dorit să le revadă pe micuțele Ella și Clara. Astfel, actorul a început să sune atât pe telefonul Andreei cât și al mamei artistei și al bonei. Acesta susține însă că niciuna nu a dorit să îi răspundă.

Fostul concurent de la FERMA a apelat-o inclusiv pe Andreea Antonescu de la care a încercat să scoată informații. Pentru a reusi să intre cumva la fetițe, actorul s-a dus val-vârtej în fața casei, însă nu a avut vreo izbândă în acest sens.

George Burcea reacție surprinzătoare după ce a aflat ce i se întâmplă Andreei Bălan. Ce a făcut actorul imediat după ce a primit vestea

Geoge Burcea a ținut să precizeze că el a aflat extrem de târziu despre starea Andreei și despre faptul că aceasta ar fi putut fi supusă unei intervenții chirurgicale complicate.

De altfel, acesta susține că a vorbit cu Andreea atunci când era în izolare, iar vedeta i-ar fi transmis să își repete testul COVID după perioada celor 14 zile astfel încât să își poată revedea fetițele.

Ultima dată când am vorbit mi-a zis să îmi fac testul Covid după ce ies din carantină, fără test nu mă primește și cam atât. Apoi nu mi-a mai răspuns, am aflat din presă, la rândul meu, ce s-a întâmplat, nu știam nici că a fost operată, nici că se simțea rău.” a declarat actorul.

Este focusat pe noua lui relație

George Burcea i-a fost alături Andreei în urmă cu doi ani când aceasta a născut-o pe micuța Clara, naștere la care Andreea a trecut prin momente de cumpănă. Ea a intrat în stop cardio respirator pe masa de operație. George Burcea declara atunci că momentul l-a marcat și că ar fi dat orice ca mama copiilor săi să fie bine.

Acum, când Andreea trece din nou printr-o problemă de sănătate cel puțin la fel de gravă, actorul este implicat într-o nouă relație. Acesta a petrecut alături de Viviana Sposub ultimele două săptămâni, asta pentru că amândoi au fost diagnosticați cu noul coronavirus.

Chiar dacă relatia lor este încă la început, surse din apropierea actorului susțin că acesta și-ar dori să o prezinte familiei pe nouă lui parteneră, semn că are gânduri extrem de serioase. Deocamdată însă George Burcea nu și-ar dori să se grăbească în acest sens.

La rândul ei, Andreea Bălan și-a refăcut viața, având o relație extrem de discretă, departe de ochii curioșilor. Artista formează un cuplu cu Tiberiu Argint,fartele unei jurnaliste celebre de la TVR.