George Burcea, replici dure la adresa răutăcioșilor. Ce le-a transmis actorul: „Eu pot să trăiesc și cu lume, și fără lume”

George Burcea a răbufnit din nou, după ce a fost criticat de fani.

George Burcea, replici dure la adresa răutăcioșilor. Ce le-a transmis actorul: "Eu pot să trăiesc și cu lume, și fără lume"

George Burcea a fost mai sincer ca oricând în ce mai recent interviu pe care l-a acordat. Actorul a dat dovadă de sinceritate și a spus tot ceea ce a avut pe suflet. În plus, el a vorbit destul de mult și despre controversele din trecut. A dat, de asemenea, câteva detalii și despre planurile de viitor pe care le are.

Artistul, în vârstă de 32 de ani, a făcut dezvăluiri incendiare despre relația actuală cu Viviana Sposub, care a stârnit o serie de controverse în mediul online. Mulți nu sunt de acord cu relația lor, mai ales că îl vedeau pentru totdeauna alături de Andreea Bălan. Din păcate pentru ei, povestea lor de dragoste s-a încheiat pentru totdeauana, iar divorțul este aproape de final.

După separea de blondină, el și-a găsit liniștea în brațele asistentei de la ” Vorbește Lumea”. Femeia l-a cucerit din prima clipă. Mulți au crezut că se cunoșteau înainte de emisiunea la care au participat împreună, „Ferma”. El a negat aceste zvonuri și nu ia deloc în seamă gurile rele. În plus, are planuri serioase de viitor alături de frumoasa lui iubită.

George Burcea are planuri serioase de viitor

În cadrul ultimului interviu pe care l-a acordat, el nu a evitat nicio întrebare și a spus lucrurilor pe nume. Un lucru care le-a atras imediat atenția admiratorilor este faptul că a declarat că nu îi place să i se asocieze numele cu cel al fostei sale iubite. A muncit din greu și crede că a devenit cunoscut de unul singur, nu datorită ei așa cum spun unii.

George Burcea, replici dure la adresa răutăcioșilor. Ce le-a transmis actorul: "Eu pot să trăiesc și cu lume, și fără lume"

,,Eu sunt George Burcea, sunt actor din 2012, iar când m-am însurat deja jucasem în reclame, filme, piese de teatru, lansasem două cărți și făceam producție. Restul e cancan, care să delecteze mințile oamenilor puturoși. Planuri am, dorința există, iar tot ce-mi doresc este ca atât eu, cât și copiii mei să fim sănătoși.”, a spus acesta.

În perioada următoare el are de gând să facă un film despre povestea mamei sale. Acordă mai mult timp carierei sale și se gândește foarte mult la relația pe care o are cu Viviana Sposub, despre care vorbește mereu extrem de frumos.

,,Nu o știam pe Viviana înainte de “Fermă”, iar când ne-am întâlnit nu-mi imaginam că vom ajunge să avem o relație. Nu pot decât să mă bucur pentru acest lucru și să-i mulțumesc pentru această experiență frumoasă.”, a mai afirmat George Burcea.