George Burcea și Andreea Bălan par să fi ajuns la sentimente mai bune în ultima perioadă. Artista a lăsat garda jos și l-a acceptat pe tatăl micuțelor din nou în casa ei. Actorul a petrecut multe ore la fostul lui domiciliu de unde a postat și mai multe fotografii pe contul de socializare.

Ce relație există acum între cei doi?

George Burcea și Andreea și-au spus adio la începutul acestui an după o relație de lungă durată în urma căreia au rezultat și două fetițe superbe. Foștii parteneri au dus inițial un război dur, plin de acuzații reciproce. Atât artista cât și fostul concurent de la FERMA nu s-au putut înțelege nici în ceea ce privește custodia fetițelor lor.

Se pare că în ultimele săptămâni amândoi au decis să colaboreze altfel ca până acum mai ales pentru educația fiicelor lor. Nimeni nu s-ar fi gândit ca totul va ajunge până la punctul în care Andreea va lăsa deoparte sobrietatea și îl va accepta din nou în reședința ei.

George Burcea și-a petrecut noaptea în casa Andreei Bălan? Cum s-a dat de gol?

În ultimele ore, iubitul Vivianei Sposub a petrecut timp cu copiii lui de seara până dimineața. Actorul a fost cel care le-a ajutat pe Andreea și pe mama acesteia în rutina zilnică de îngrijire a Ellei și Clarei. George a fost prezent la băița de seară, dar a avut grijă ca dimineața fiica lui cea mare să ajungă la timp la grădiniță.

George Burcea și-a petrecut noaptea în casa Andreei Bălan? Cum s-a dat de gol?

Divorțul lor nu s-a încheiat, dar fiecare și-a refăcut viața

Pronunțarea divorțului dintre George Burcea și Andreea Bălan durează foarte mult mai ales din cauza noilor reguli ce au fost impuse odată cu pandemia inclusiv în sfera activității juridice.

Cu toate acestea, ambii au acum relații cu alți parteneri. Dacă artista a făcut primul pas și s-a cuplat cu Tiberiu Argint, actorul s-a îndrăgostit la rândul lui de Viviana Sposub, colega lui de la Ferma.

Jumătatea blondă a trupei Andre își trăiește noua relație departe de ochii curioșilor. Andreea nu l-a prezentat pe Tiberiu familiei deși relația lor are deja o vechime. În schimb, George a dus-o acasă la bunica lui pe noua lui iubită. Cei doi chiar s-au pozat alături de femeia despre care actorul a povestit că l-a crescut ca o adevărată mamă.

George Burcea și-a petrecut noaptea în casa Andreei Bălan? Cum s-a dat de gol?

Andreea a trecut recent printr-un impas din punct de vedere al sănătății. Vedeta a fost la un pas de moarte după ce medicii i-au descoperit în abdomen un hematom.

Din fericire echipa de specialiști care s-a ocupat de cazul ei a reușit să găsească o metodă de a drena hematomul fără a fi nevoie de o intervenție chirugicală complexă. Andreei i-au fost atunci alături noul iubit, precum și părinții ei.