George Burcea și Viviana Sposub, pregătiți de nuntă. Vedetele au dat cărțile pe față: ”Multă fericire”

George Burcea și Viviana Sposub au dat cel mai sincer răspuns.

George Burcea și Viviana Sposub, pregătiți de nuntă. Vedetele au dat cărțile pe față: ”Multă fericire”

George Burcea și Viviana Sposub formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Actorul a reușit să își găsească liniștea în brațele ei, după despărțire. Cele două vedete se bucură unul de compania celuilalt și acum stau împreună în izolare.

Zilele trecute, fostul soț al Andreei Bălan a fost confirmat pozitv cu coronavirus. El a decis să sune pe toată lumea cu care a intrat în contact. S-a gândit și la binele lor, nu doar la al lui. După toate acestea, iubita lui a decis să se testeze și ea. Ei bine, Viviana a fost și ea confirmată pozitiv. El locuia alături de câteva persoane pe care le-ar fi putut infecta, așa că a decis să se izoleze împreună cu ea. Acum, vedetele locuiesc în apartamentul lui.

Când fac nunta George Burcea și Viviana Sposub?

Perioada aceasta a fost și este una care le-a pus serios la încercare relația. Bruneta nu a mai stat alăuri de niciun bărbat atât de mult timp, iar pentru ea cele două săptămâni înseamnă mult prea mult.

De când s-au cunoscut, fanii celor doi au început să își pună tot felul de întrebări legate de relația lor. Mulți se întreabă când se vor căsători, dar și când vor fi gata pentru a face decizii importante pentru viitorul lor. Ei bine, asistenta de la Vorbește Lumea este extrem de sinceră cu admiratorii ei și ori de câte ori are ocazia răspunde curiozităților acestora. În plus, ea a dezvăluit într-un interviu și care sunt calitățile care au atras-o la George Burcea. Fanii sunt recunoscători că își deschide mereu inima în fața lor.

George Burcea și Viviana Sposub, pregătiți de nuntă. Vedetele au dat cărțile pe față: ”Multă fericire”

„Simplitatea! Faptul că se bucură de tot ce îl înconjoară și împărtășește și cu ceilalți această stare de bine”, a spus Viviana Sposub într-un interviu oferit pentru Click!.

„Cred că pentru a răspunde la această întrebare aș avea nevoie de niște ochelari de vedere pentru distanță. Și cum nu dispun de așa ceva, voi descrie ce se vede mai de-aproape: multe momente frumoase și multă fericire”, a continuat ea.