George Clooney a făcut o serie de dezvăluiri despre familia sa. „I-a luat mult timp ca să spună da”

În timp ce își promova noul film, George Clooney a vorbit și despre familie, în special despre partenera sa de viață.

George Clooney a făcut o serie de dezvăluiri despre familia sa. Actorul a recunoscut că soția sa, Amal „a schimbat totul” pentru el!
George Clooney a făcut o serie de dezvăluiri despre familia sa. Actorul a recunoscut că soția sa, Amal „a schimbat totul” pentru el!

George și Amal Clooney formează unul dintre cele mai frumoase și puternice cupluri de la Hollywood. Și chiar dacă a durat ceva până când și-a găsit jumătatea, actorul are o acum o familie frumoasă și fericită. Cei doi au primit o binecuvântare dublă în urmă cu trei ani, când au devenit părinți de gemeni.

George Clooney mărturisește că viața lui s-a schimbat

Clooney este destul de mulțumit de modul în care au ieșit lucrurile. La șase ani de la căsătoria sa cu Amal, o avocată pentru drepturile omului, Clooney a spus că nu are nicio îndoială că viața lui a fost îmbogățită de mica sa familie.

În timpul unui interviu cu CBS Sunday Morning, unde și-a promovat noul film, The Midnight Sky, George a vorbit despre soția sa. Vedeta a dezvăluit că totul s-a schimbat complet. George a povestit că el și soția sa nu au vorbit niciodată despre căsătorie în perioada în care se întâlneau.

„Am întrebat-o din senin, i-a luat mult timp ca să spună da. Am fost în genunchi timp de 20 de minute, în cele din urmă am spus:” Uite, voi face fractură de șold.”

George Clooney a făcut o serie de dezvăluiri despre familia sa. Actorul a recunoscut că soția sa, Amal „a schimbat totul” pentru el!

George a continuat apoi să glumească despre copiii săi cu Amal, gemenii Alexander și Ella.

„Nu am vorbit niciodată despre a avea copii și apoi într-o zi tocmai am spus:„ Ce crezi? ” … Mergem la doctor și tu faci ultrasunetele. Mi-au spus ca „Ai un băiețel!” și îmi spuneam „Un băiețel, fantastic!” Și ei spun: „Și este altul acolo”. Am fost pregătit pentru unul. Din nou, sunt bătrân. Dintr-o dată, sunt doi.”

Actorul a vorbit despre The Midnight Sky

În cadrul aceluiași interviu, Clooney a vorbit și despre noul său film.  În thrillerul futurist „Cerul de la miezul nopții”, George Clooney este un om de știință singuratic care încearcă să-i avertizeze pe astronauți că Pământul nu mai este locuibil, în timp ce are grijă de un copil mic.

Pentru film, Clooney și-a lăsat barba să crească , a slăbit puțin și chiar a îmbrăcat haina de regizor.

Filmul, The Midnight Sky urmează să apară în cinematografe și pe Netflix pe 23 decembrie. Clooney a filmat pe tot parcursul anului trecut, chiar înainte ca lumea reală să intre în carantină.