Actorul, în vârstă de 59 de ani, a fost nevoit să ajungă pe mâinile medicilor. Din cauza eforturilor pe care le-a depus în ultimul timp, George Clooney a fost răpus de oboseala la care a fost supus pentru cel mai recent rol din filmul său.

Medicii l-au sfăuit pe actorul american să aibă mai multă grijă de sănătatea sa, sugerându-i odihnă mai multă. Sacrificiile făcute și-au pus amprenta pe starea fizică a lui George Clooney care a pus pe primul loc cariera sa. Pentru rolul interpretat, regizorul a fost nevoit să își lase și barba să crească, iar soția sa, Amal, nu a fost prea încântată de acest aspect.

„Mi-a crescut o barbă urâtă, iar fiul meu a adorat-o pentru că ascundea lucruri în ea de care nu aflam până nu mergeam la muncă și îmi dădeam seama că am o acadea în barbă. Dar soția și fiica mea au fost foarte fericite atunci când am renunțat la ea, deoarece era foarte greu să îmi găsesc fața sub toată dezordinea aceea.”, a mărturisit vedeta.

George Clooney se confruntă cu probleme grave de sănătate! Actorul a ajuns de urgență la spital

Ce diagnostic grav a primit actorul de la Hollywood?

Starul american a fost nevoit să slăbească 14 kilograme. Rolul în cel mai recent film al său, a impus să renunțe la un număr mare de kilograme într-un timp foarte scurt. Schimbările bruște prin care a trecut și-au pus amprenta pe organismul actorului care a cedat, într-un final. Pasionat de meseria sa, George Clooney nu s-a mai gândit la sănătate și a acceptat provocarea de dragul artei.

Simțindu-se din ce în ce mai rău, medicii l-au supus unui set complet de analize. Cineastul a acuzat dureri puternice de stomac, cu 4 zile înainte de a începe filmările, scrie Viva.ro. În urma interpretărilor rezultatelor, personalul medical i-a pus diagnosticul de pancreatită, potrivit Playtech.ro.

George Clooney se confruntă cu probleme grave de sănătate! Actorul a ajuns de urgență la spital

Această boală cruntă poate fi fatală, apropiații temându-se pentru viața acestuia. Actorul a fost nevoit să înceapă un regim alimentar drastic, dar și să renunțe pentru o perioadă de câteva săptămâni, la munca sa. Pentru că starul era și regizor al filmului în care juca, perioada de repaus a fost una destul de dificilă. Artistului i-a fost greu să stea departe de platourile de filmare.

„Cred că am făcut eforturi prea mari să slăbesc repede şi probabil nu am avut grijă de mine. Mi-a luat câteva săptămâni să mă simt mai bine şi, ca regizor, nu este atât de uşor, pentru că ai nevoie de energie. Eram pe un gheţar în Finlanda, ceea ce a îngreunat lucrul. Dar a ajutat personajul”, a povestit Clooney.