Gestul fabulos făcut de Gigi Becali: M-a surprins. Ce a făcut milionarul este incredibil

Gest fabulos al milionarului Gigi Becali. Acesta l-a ajutat pe unul dintre cei mai mari duşmani ai săi care a fost infectat cu COVID-19. Chiar fostul selecţioner, dar şi antrenor al Stelei a dezvăluit cum l-a ajutat latifundiarul din Pipera atunci când se afla în suferinţă.

Gestul fabulos făcut de Gigi Becali: M-a surprins. Ce a făcut milionarul este incredibil

Gigi Becali şi Victor Piţurcă nu şi-au mai vorbit ani de zile. După ultimul mandat al lui Piţurcă la echipa roş-albastră, acesta a întrerupt definitv legăturile cu latifundiarul din Pipera. A spus că el nu poate permite ca milionarul să-i dicteze schimbările sau echipa din lojă.

Gigi Becali, ajutor nesperat pentru Piţurcă

Mai mult, după ce Ministerul Apărării a decis să reînfiinţeze CSA, Piţurcă s-a dovedit a fi un suporter înflăcărat al acestei echipe susţinută financiar de bugetul statului.

Chiar şi aşa, Gigi Becali a trecut peste scandalul pe care l-a avut cu Victor Piţurcă şi i-a întins mâna acestuia când avea cea mai mare nevoie. Fostul selecţioner a fost cel care a făcut dezvăluirea.

Victor Pițurcă a fost bolnav de COVID-19 în luna noiembrie, iar în procesul de vindecare a beneficiat și de ajutorul lui Gigi Becali. Piţurcă a recunoscut că a fost surprins că Gigi Becali i-a oferit o mână de ajutor în lupta împotriva COVID-19.

Patronul roş-albaştrilor i-a trimis medicamente, așa cum a făcut-o și în cazul altor apropiați sau oameni din fotbal, și chiar o asistentă medicală.

Gigi Becali i-a întins mâna lui Victor Pițurcă în lupta împotriva COVID-19

”M-a surprins Gigi Becali. Când a aflat că am COVID-19, mi-a trimis medicamente, mi-a trimis asistenta acasă. Nu mă așteptam, pentru că nu știa.

Nici nu avea de unde să știe, dar am înțeles după că i-ar fi spus Cristi Borcea, eu fiind în relații foarte bune cu Cristi. A făcut un gest frumos. Dacă ar fi pățit același lucru, și eu aș fi făcut la fel”, a declarat Victor Pițurcă, potrivit as.ro.

Gigi Becali a făcut gesturi asemănătoare și după ce a aflat că Anamaria Prodan, membrii familiei lui Marius Șumudică, Dumitru Dragomir sau Leo Grozavu s-au îmbolnăvit de COVID-19.

De altfel, Marius Șumudică dezvăluia în toamna anului trecut, când mai mulți apropiați s-au confruntat cu virusul, iar el se afla în Turcia, cum s-a implicat Gigi Becali.

”Vreau să scot un singur gest în evidență. Îi mulțumesc lui Gigi Becali. E un om extraordinar. N-am mai vorbit de 9 luni cu el , dar ce face el…mie mi-a salvat familia! Tata are 74 de ani, are și alte probleme, comorbidități, e cardiac.

Iar soția și fetița mea erau singure acasă. S-a oferit să meargă la mine acasă să ducă medicamente. Mi-a zis să îmi văd de meci că, indiferent că tu ești rapidist și eu stelist, o să am grijă de familia ta.

S-a ocupat de tot, telefoane, vizite. M-a mișcat profund tot ce-a făcut pentru mine. M-a făcut să fiu liniștit la mii de kilometri distanță de cei dragi”, povestea Marius Șumudică într-o intervenție la emisiunea Liga DigiSport, în noiembrie 2020.