Gigi Becali, contra restricțiilor: „Eu ies când vreau eu, nu sunt animal să mă bagi în cușcă”

Gigi Becali, contra restricțiilor: „Eu ies când vreau eu, nu sunt animal să mă bagi în cușcă”

Gigi Becali se arată indignat de măsura carantinării Bucureștiului. Acesta nu este de acord cu restricțiile impuse de autorități și susține că nu le va respecta.

Autoritățile se gândesc la o posibilă carantinare a Capitalei până după Paște din cauza numărului mare de noi infectări cu COVID-19. Patronul FCSB este revoltat din cauza aceasta și nu concepe ca nici în acest an să nu participe la slujba de Înviere.

Becali susține că nu va ține cont de restricțiile impuse de autorități. Acesta vrea să participe la Slujba de Înviere și nimeni nu-l va împiedica să o facă, nici măcar amenzile.

„Paștele e Paște, e mare sărbătoare. Nu ne interesează mască, nu ținem cont de carantină! Să fie sănătos Arafat. Hotărăște el ce facem noi? Eu ies când vreau eu, nu sunt animal să mă bagi în cușcă. Să facă ce vor, să dea amenzi, să bage în pușcărie.

Restul românilor, dacă gândesc așa, să facă și ei ca mine. Eu sunt om și ies să fac ce vreau. Cum să mă ții pe mine în cușcă? Ce treabă am cu Arafat? Cum să mă țină Arafat în casă?”.