Gigi Becali, declarație halucinantă la adresa Dianei Șoșoacă. Toată România a aflat cuvintele astea

Gigi Becali a criticat-o dur pe senatoarea Diana Șoșoacă, susținând că acțiunile ei nu ar fi potrivite pentru o femeie. Cu toate acestea, finanțatorul celor de la FCSB a mărturisit că a susținut-o, la început, pe avocată. Toată România a aflat cuvintele astea. Ce a spus, de fapt, latifundiarul din Pipera despre fostul senator AUR.

Gigi Becali, declarație halucinantă la adresa Dianei Șoșoacă. Toată România a aflat cuvintele astea

Declarații incendiare din partea lui Gigi Becali. Deși a spus, de foarte multe ori, că nu mai vrea să apară la televizor și nu este deloc interesat de lucrurile care se întâmplă pe scena politică din România, latifundiarul din Pipera a avut numai cuvinte de laudă la adresa liderului AUR George Simion. Când a venit vorba, însă, despre avocata Diana Șoșoacă, patronulș FCSB și-a schimbat atitudinea.

„Ți-am spus nu mai vreau să aud de politică. Politică gata la revedere, Doamne iartă-mă! Eu nu știu cum să fug, dacă zice: ieși dintre ei și osebiți-vă! Adică să intru în ei? Dacă zice să ies din ei, cum să intru în ei?

Dacă vreți, cei de la AUR s-a creat o zonă de oameni care captează. Da, sunt adevărați, ăla cum îl cheamă, președinte. George Simion. Îmi place mult de el, cuminte, echilibrat, dar nu mai mă uit la TV eu”, a declarat Gigi Becali la România TV, scriu cei de la Cancan.

Ce admiră Gigi Becali la Diana Șoșoacă

Omul de afaceri din Pipera spune că o admiră pe controversata politiciană pentru faptul că spune adevărul și nu se lasă manipulată de către cei din jur, dar Gigi Becali crede că Diana Șoșoacă ar fi depășit o limită.

„Ea săraca … mie la început mi-a plăcut de ea, dar după aia deja a căzut puțin în derizoriu pentru că unei femei nu-i stă bine să facă așa ceva.

Adică … după aia a început să mai și danseze … îmi pare rău de ea că-mi place de ea, dar îmi pare rău de ea că n-o votează lumea. Zice ea, săraca, a luat avântul ăla așa, dar nuuu!

Ea zice corect ce zice …. zice bine ce zice, ea zice adevărul și nu e manipulată, dar numai că e femeie. Și nu numai că e femeie. Trebuie să ai o atitudine când ești femeie, și mai ales când ești senator.

Ea deja a depășit o linie! Adică deși spune adevărul mai face și puțin circ și nu poți ca femeie să faci circ, că dacă faci circ nu le place la oameni circăreala”, a continuat Gigi Becali, conform sursei citate.