Gigi Becali tună și fulgeră! Ce dezvăluiri noi a făcut despre Anamaria Prodan

Transferul lui Dennis Man a declansat un război uriaș între Gigi Becali și Anamaria Prodan. Cei doi și-au aruncat vorbe grele, iar acum latifundiarul din Pipera face noi dezvăluiri despre impresară.

Gigi Becali tună și fulgeră! Ce dezvăluiri noi a făcut despre Anamaria Prodan

Patronul FCSB a luat o decizie drastică după scandalul cu Anamaria Prodan. Toți jucătorii au fost nevoiți să renunțe la contractul cu soția lui Laurențiu Reghecampf. Declarațiile făcute de impresară au stârnit furia lui Gigi Becali, care a ieșit din nou ”la atac”.

Cei doi au ajuns la cuțite și nu par să îngroape securea războiului în viitorul apropiat.

”Eu nu o să mai stau să mă cert cu femeile, că nu am înnebunit. Am tăcut destul când Reghe era antrenor la noi, iar noi ajunsesem râsul României pe la echipă din cauza Anamariei Prodan. Știe ea ce circ ieșea prin cantonamente, când le zăpacea de cap pe soțiile fotbaliștilor de la noi de la echipă să semneze bărbații lor cu ea ca impresar.

„Lui Reghe nu îi este rușine așa un pic de mine?”

Se văitau nevestele pe la bărbații lor că nu scapă de ea. A uitat cum se ruga de unul și de altul să semneze cu ea când era Reghe antrenor? Sau a uitat ce voia să facă când erau Giovanni cu Victor în pușcărie? Lui Reghe nu îi este rușine așa un pic de mine să o lase să vorbească în așa fel de Gigi Becali? Cum poate să folosească cuvintele alea la adresa mea sau a lui Giovanni?

Dar e vina mea, că doar eu am lasat-o să stea prin preajma mea ca să îi dau și ei valoare, dar gata, totul are o limită. Nu mai sunt «patroane?»” Nu mai sunt eu ăla Gigi «familia mea»? Păi ea se ridică vreodată la valoarea lui Giovanni ca impresar? A fost ea vreodată în viața ei impresar de talia lui Giovanni? Să înceteze cu amenințările, iar eu vă spun sincer că nu o să mă mai vedeți să îi dau răspuns la atacul unei femei”, a fost replica lui Gigi Becali, pentru ProSport.