Gigi Hadid, imagini rare cu burtica de graviduță. Modelul, alături de Zayn Malik / FOTO

Gigi Hadid și-a surprins fanii din mediul online cu o serie de fotografii de pe vremea când era însărcinată.

Gigi Hadid, imagini rare cu burtica de graviduță. Modelul, alături de Zayn Malik / FOTO

Gigi Hadid și-a uimit fanii din mediul online cu o serie de fotografii extrem de emoționante cu ea cu puțin timp înainte să aducă pe lume fetița mult așteptată. În una din imagini nu este singură, căci în cadru a apărut și faimosul artist Zayn Malik, partenerul de viață al modelului. Nu mai încape nicio urmă de îndoială în faptul că cei doi sunt suflete pereche și că erau extrem de nerăbdători să-și cunoască primul lor copil.

Cu puțin timp în urmă, modelul Gigi Hadid le-a făcut fanilor o surpriză extrem de plăcută. A postat câteva imagini cu burtica în prim-plan. Aceste fotografii sunt de acum câteva luni, mai exact din luna august. Fanii au fost plăcut surprinși, iar reacțiile au fost cele așteptate.

Dacă aruncăm o privire la fotografii, în prima imagine o putem observa pe Gigi Hadid într-o rochie deschisă la culoare și mulată. Îi scotea în evidență burtica de graviduță. Relaxată și profund liniștită, Gigi a pozat din lateral, pentru ca burtica să se poată vedea în toată splendoarea ei.

Lucrurile se schimbă un pic de acum. În cea de-a doua imagine apare alături de tatăl fetiței lor, nimeni altul decât Zayn Malik. Acesta are lipit capul de burtica partenerei lui de viață, semn că era foarte nerebdător să-și întâlnească fiica.

Gigi Hadid, imagini rare cu burtica de graviduță. Modelul, alături de Zayn Malik / FOTOGigi Hadid, imagini rare cu burtica de graviduță. Modelul, alături de Zayn Malik / FOTO

Gigi Hadid a avut ocazia să-și cunoască fetița în luna septembrie. Se pare că dorința lor este să își păstreze viața privată doar pentru ei și pentru cei dragi. Numele celei mici este necunoscut la momentul de față.

„August, când eram în așteptarea fetiței noastre🥰🥰🥰😭”, a scris Gigi în dreptul postării.

Gigi Hadid își dorește o viață personală departe de ochii curioșilor

„Pentru moment, se simt liniștiți acolo. Gigi vrea cât mai multă intimitate pentru fetița lor și vrea să o crească departe de ochii lumii”, spunea o sursă pentru E! News.

Dorința modelului a fost ca perioada minunată a sarcinii să o petreacă la o fermă care îi aparține mamei sale.

Conform presei din străinătate, Gigi și soțul ei își doresc maximă discreție în ceea ce o privește pe micuța lor fiică. Își doresc o viață liniștită, departe de ochii curioșilor, care să le permită să-și crească fetițe în liniște și pace.