Gina Pistol a dezvăluit numele copilului. Care a fost reacția lui Smiley: „Nu, nu o s-o cheme așa!”
in

Gina Pistol a dezvăluit numele copilului. Care a fost reacția lui Smiley: „Nu, nu o s-o cheme așa!”

Gina Pistol s-a gândit chiar și la ce nume va purta fiica ei și a lui Smiley.

Gina Pistol este în culmea fericirii. Vestea că a rămas însărcinată a lăsat-o chiar și pe ea fără cuvinte. Nu se aștepta să poate aduce pe lume un copil, mai ales că medicii nu îi dădeau șanse prea mari. Minunea s-a întâmplat, iar prezentatoarea urmează să dea naștere unei fetițe. Ea și Smiley au ținut totul ascuns o vreme, deși au apărut o grămadă de zvonuri legate de sarcina ei. Au vrut să se întâmple așa, pentru că au considerat că e mai bine pentru toată lumea. Au fost de părere că toți ar trebui să afle vestea cea mare chiar de la ei, nu din alte surse.

Gina Pistol a ales numele bebelușului

Recent, ei au luat o pauză și au mers în vacanță. Au fost însoțiți de către cei mai buni prieteni ai lor, Speak și Ștefania. Direct de acolo, eu au filmat și au postat un video extrem de emoționant prin intermediul căruia au spus lumii întregi că vor deveni părinți.

În timpul filmării, artiștii s-au surprins unul pe celălalt, iar Gina Pistol nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Artiștii au fost mereu extrem de rezervați când a venit vorba de viața personală. Sunt împreună de foarte mulți ani și s-au cunoscut acum mult, mult timp. Au preferat, în schimb, să se iubească în spatele camerelor de fimat. Deși toată lumea spunea că sunt împreună, ei au recunoscut târziu acest lucru.

Gina Pistol a dezvăluit numele copilului. Care a fost reacția lui Smiley: „Nu, nu o s-o cheme așa!”

Abia anul acesta, în carantină, ei au postat imagini în care păreau mai apropiați ca oricând. De atunci, fanii au început să își pună zeci de întrebări legate de relația lor. După toate acestea, Gina Pistol a început să se gândească la tot felul de lucruri, chiar și la numele pe care îl va purta fiica lor.

„Vreau să ne numim fetița Regina. Merge foarte bine cu Maria (numele de familie al lui Smiley – n.r.)”, a spus Gina Pistol râzând.

„Asta e gluma mea preferată. De ce nu? Are și puțin de Gina în el”, a continuat vedeta.

„Nu, nu o să o cheme așa, stați liniștiți”, a răspuns Smiley.