Gina Pistol a născut. „Am devenit părinți. Gina se simte bine”

Gina Pistol și Smiley au anunțat în luna septembrie a anului trecut că vor deveni părinți. Frumoasa veste i-a entuziasmat pe prieteni și apropiați, iar fanii au fost extrem de încântați. Astăzi ei se bucură enorm să o întâmpina pe micuța lor.

Gina Pistol a născut. "Am devenit părinți. Gina se simte bine"

Dezvăluirea pe care toți fanii au așteptat-o de la Gina Pistol și Smiley a venit prin intermediul unui video publicat pe canalul de Youtube al lui Smiley. Se zvonește de ceva vreme, dar cuplul a recunoscut: „Vom avea un copil împreună”.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinții unei fetițe astăzi, trăind cele mai emoționante clipe. Proaspeții părinți au anunțat sarcina în septembrie anul trecut, iar de atunci au avut de înfruntat și momente dificile, nu doar schimbări frumoase.

Prima reacție a Ginei după ce a devenit mămică

Gina Pistol a publicat un mesaj după ce a devenit mama unei fetițe.

”Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița nostră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar @DanaOprescu, medicul nostru, ne-a spus că este perfectă.

Multumim pentru toate gândurile și urările. Revenim cât de curand cu vești, imediat ce vom fi în stare.”, a scris ea pe Facebook.

Prima reacție a lui Smiley după ce a devenit tată

Smiley a postat pe pagina lui de Facebook un videoclip cu Gina Pistol, cu doar câteva ore înainte de a naște. După ce micuța lor a venit pe lume, Smiley și-a anunțat fanii că atât iubita lui, cât și fetița lor sunt complet sănătoase.