Gina Pistol a trecut prin momente grele. Vedeta a fost dezamăgită de persoanele în care avea încredere: „Mi-era jenă”

Gina Pistol și-a deschis din nou inima în fața fanilor.

Gina Pistol a trecut prin momente grele. Vedeta a fost dezamăgită de persoanele în care avea încredere: „Mi-era jenă”

Gina Pistol nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Ea poate afirma cu tărie că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Se bucură de succes, iar de când a rămas însărcinată viața i s-a schimbat complet.

Prezentatoarea și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Deși sunt împreună de foarte multă vreme, artiștii se iubesc la fel ca la început. Ori de câte ori au ocazia își declară iubirea și în mediul online. Multă vreme, cei doi îndrăgostiți au fost extrem de rezervați când a venit vorba despre viața lor personală.

Gina Pistol și-a pierdut încrederea

Fanii lor nu au bănuit multă vreme că ar forma un cuplu. Ei bine, ei se iubesc de mai mulți ani, dar au preferat să păstreze totul secret. Nici despre sarcină nu au vorbit din prima. Vedeta a decis că este mai bine să nu dea vestea până nu era sigură că va putea da naștere unui copil. I s-au dat șanse minime să nască pe cale naturală.

Acum aproximativ o lună, Gina Pistol și iubitul ei, Smiley, au filmat un vlog special pentru fanii lor. În filmarea respectivă, le vorbeau celor care îi urmăresc despre sarcină, dar și despre ceea ce au făcut în ultimii trei ani.

Gina Pistol a trecut prin momente grele. Vedeta a fost dezamăgită de persoanele în care avea încredere: „Mi-era jenă”

Recent, ea a decis să își deschidă din nou inima în fața fanilor din mediul online. Prezentatoarea le-a dat mult de gândit în urma declarațiilor pe care le-a făcut. Se pare că de-a lungul anilor a realizat că încrederea în alte persoane de poate pierde extrem de ușor. Gina Pistol a fost trădată de persoanele la care se aștepta cel mai puțin.

„Se trezește câte o persoană să spună că primesc totul pe gratis. Da, sunt momente când mai primesc și eu pe gratis sau primesc reduceri. Și eu cred că merit asta pentru că sunt în showbiz de 20 de ani iar de-a lungul timpului, am oferit și eu mult timp din viața mea. Eu sunt de fel foarte generoasă, am oferit pentru că mi s-a cerut ajutorul, pentru că oamenii care mi-au cerut ajutorul îmi erau dragi, unii erau la început de drum pentru și nu își permiteau să plească. Am oferit pentru cauze nobile dar mi s-a mai luat și cu japca, am fost fraierită de foarte multe ori. Am zis că la un moment dat o sa vină vremea să primesc și eu”, a dezvăluit Gina Pistol pe Instagram.