Gina Pistol, cea mai sexy graviduță. Vedeta, imagine de senzație în costum de baie / FOTO
in

Gina Pistol, cea mai sexy graviduță. Vedeta, imagine de senzație în costum de baie / FOTO

Gina Pistol arată extrem de bine și s-a pozat în costum de baie.

Gina Pistol s-a filmat pentru prima dată cu burtica de graviduță la vedere. Și asta nu s-a întâmplat oricum. Vedeta a ales să poarte un costum de baie super, care îi lăsa la vedere ceea ce toți fanii au vrut să vadă – burtica. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că ea și Smiley așteaptă primul lor copil. Zvonurile legate de sarcina vedetei au apărut în urmă cu câteva zile, iar recent ei le-au și confirmat. Au filmat un video emoționant din vacanța în care au plecat împreună. Este prima lor vacanță, după ce frumoasa artistă a rămas însărcinată cu primul ei copil.

Gina Pistol, cu burtica la vedere

Chiar dacă așteaptă un copil, Gina Pistol arată foarte, foarte bine. Acest lucru nu îl spunem noi, ci fanii ei care sunt cu ochii pe ea la orice pas. Ei bine, ei au postat câteva imagini din vacanța lor de vis, iar fanii au rămas mască. Ea și-a făcut apariția într-un costum de baie și a reușit să atragă toate privirile asupra ei. Asta nu este tot! Prezentatorea a promis că va ține legătura cu toate mămicile și speră ca totul să fie așa cum se așteaptă.

Încă nu realizează faptul că este însărcinată, pentru că de-a lungul vieții a primit o serie de vești îngrozitoare. Medicii i-au dat foarte puține șanse să nască pe cale naturală și crede că este o minune că s-a întâmplat așa.

Gina Pistol, cea mai sexy graviduță. Vedeta, imagine de senzație în costum de baie / FOTO

Gina Pistol a decis să țină sarcina ascunsă o vreme și a avut un motiv întemeiat. Faptul că a trecut deja peste vârsta de 35 de ani ar fi putut să o afecteze. Din fericire pentru toată lumea, totul a decurs bine. Cei doi artiști sunt nerăbdători să își strângă în brațe fetița și se gândesc deja la cum îi va prinde rolul de părinți.

“În urma unor analize medicale; acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3!”, a mărturisit Gina Pistol.

Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față! De ce s-a împăcat, de fapt, cu Alex Bodi: ”Nu este despre...”

Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față! De ce s-a împăcat, de fapt, cu Alex Bodi: ”Nu este despre…”

Andra, criticată dur de fani după ce și-a lăsat copiii să se machieze. Internauții i-au aruncat cuvinte grele: "Îi transformi în niște urâțenii"

Andra, criticată dur de fani după ce și-a lăsat copiii să se machieze. Internauții i-au aruncat cuvinte grele: „Îi transformi în niște urâțenii”