Gina Pistol, cricată de fani după ce s-a pozat cu burtica de gravidă la vedere. Ce i-au transmis internauții: ”Îndrăznește mai mult!”
in

Gina Pistol, criticată de fani după ce s-a pozat cu burtica de gravidă la vedere. Ce i-au transmis internauții: ”Îndrăznește mai mult!”

Gina Pistol a fost luată la rost de fani.

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate prezentoare de la noi din țară. Ea se bucură de succe pe toate planurile și în acestă perioadă este extrem de fericită. Zilele trecute, ea le-a dat o veste extrem de importantă fanilor de pe rețelele sociale. După o perioadă lungă de timp, ea a confirmat faptul că este însărcinată. De când a aflat acest lucru, viața vedetei s-a schimbat complet.

Nu credea vreodată că acest lucru se va întâmpla, dar a avut noroc. Din păcate, medicii nu i-au dat șanse prea mari să rămână gravidă pe cale naturală. Din fericire, minunea s-a produs, iar ea și Smiley vor deveni părinți. Au ținut pentru o vreme sarcina ascunsă, pentru că au vrut să fie siguri că este totul bine.

Gina Pistol, comentarii dure din partea fanilor

Recent, ea și-a făcut curaj și a postat o imagine de senzație cu burtica de gravidă. Gina Pistol s-a pozat la malul mării, cu burtica de gravidă la vedere. Reacțiile fanilor au fost pe măsura așteptărilor, iar comentariile au început să curgă din primele minute. Nu doar de bine i-au urat internauții. Unii dintre ei au criticat-o pe frumoasa blondină, că nu îndrăznește mai mult.

”Ginuțule, îndrăznește și pozează mai mult burtica și posteaz-o! Această perioadă e unică și cea mai frumoasă! După o să-ți fie atât de dor și o să adori să revezi cât mai multe poze cu tine cu bebe în burtică! Eu personal regret că nu am postat mai multe poze din acea perioadă! Ești superbă!”, a scris un internaut.

Gina Pistol, cricată de fani după ce s-a pozat cu burtica de gravidă la vedere. Ce i-au transmis internauții: ”Îndrăznește mai mult!”

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi artiști au fost mereu extrem de rezervați când a venit vorba despre viața lor personală. Și-au ascuns relația mulți ani de zile și au preferat să se iubească în spatele camerelor de filmat. Vestea că vor avea un copil le-a schimbat complet viața și abia așteptă să își strângă fiica la piept. Fanii sunt și ei nerăbdători să îi vadă în rolul de părinți.

”Știu ce simți ❤️… am simțit si eu de curând aceste sentimente. Nu degeaba se zice că ultima speranță moare ultima… iar când crezi ca nu mai ai nici o speranță, viața îți dă această șansă… să devii mamă. Retrăiesc acele emoții. Emoții plăcute și de neegalat… Bucuria și entuziasmul acesta sincer îmi pătrunde inima… iar chipul tău transmite acea fericire”,a mai fost un mesaj primit de Gina Pistol.

Vulpița este însărcinată. Soții Stegaru au ales numele celui de-al doilea copil: ”Dacă e băiețel...”

Vulpița este însărcinată. Soții Stegaru au ales numele celui de-al doilea copil: ”Dacă e băiețel…”

Cornel Ilie, asaltat de fani. Mesajul care i-a pus pe jar pe internauți: „Lidia Buble a mai stricat o familie cu doi copii”

Cornel Ilie, asaltat de fani. Mesajul care i-a pus pe jar pe internauți: „Lidia Buble a mai stricat o familie cu doi copii”