Gina Pistol, criticată dur de fani. Care a fost reacția iubitei lui Smiley: ”Se duce frumusețea”

Gina Pistol nu a scăpat de criticile fanilor.

Gina Pistol, criticată dur de fani. Care a fost reacția iubitei lui Smiley: ”Se duce frumusețea”

Gina Pistol are mii de fani în întreaga țară, dar nu toată lumea o are la suflet. Iubita lui Smiley a fost dur criticată de unul dintre fanii săi, care a comentat în ceea ce privește frumusețea vedetei.  Cu toate acestea prezentatoarea l-a luat la ochi și nu s-a putut abține să nu îi dea replica internautului răutăcios.

Aceasta a demonstrat că nu îi este rușine să își ridice mânecile și să își rezolve singură problemele. Îndrăgita prezentatoare nu a fost niciodată atât de activă pe social media cum este acum. Ea și Smiley, iubitul ei, sunt de regulă foarte rezervați când vine vorba despre viața lor personală.

Recent, se pare că s-au hotărât să recupereze tot timpul pierdut, deoarece au oferit extrem de multe detalii despre relația lor și nu numai. Aceștia obișnuiau să fie atât de secretoși încât multă vreme nimeni nu a avut idee că ei formau un cuplu. Astfel pentru că au preferat să se iubească în spatele camerelor de filmat, au ajuns să își consolideze temeinic relația.

Gina Pistol, răspuns de nota 10 pentru un internaut răutăcios

De aceea mare le-a fost mirarea fanilor, când ei au postat în mediul online un vlog în care au vorbit despre ultimii trei ani din viața lor precum și despre sarcină. De când le-a dat vestea fanilor că va aduce pe lume un copil, ea este tot mai activă pe social media. Le povestește urmăritorilor cum este viața de gravidă și își deschide inima în fața lor ori de câte ori are ocazia.

Zilele acestea, Gina Pistol a primit un mesaj extrem de răutăcios din partea unui fan, care i-a transmis că a început să i se ducă frumusețea. El susținuse că prezentatoarea de la Chefi la Cuțite a început să își piardă din strălucire. Binențeles că o replică genială nu a întârziat să apară.

Gina dragă, cred că picioarele tale au devenit foarte nașpa în ultima perioadă. Trec anii și se duce și frumusețea”a fost mesajul pe care Gina Pistol l-a primit în privat de la un cârcotaș.

Gina Pistol, criticată dur de fani. Care a fost reacția iubitei lui Smiley: ”Se duce frumusețea”

„Din fericire, gândim diferit. Da, îmbătrânim. Timpul trece la fel pentru toată lumea. Și am o surpriză pentru tine: și tu vei îmbătrâni, și omul drag de lângă tine va îmbătrâni. Iar frumusețea despre care vorbești tu, nu este aceeași frumusețe la care mă refer eu. Vedem lucrurile diferit, foarte diferit. Să vezi surpriza naibii pentru Cristinel când își va da seama că va îmbătrâni și el. Va îmbătrâni și atât, din păcate”, a fost replica viitoarei mămici.