Gina Pistol, cu burtica de gravidă la vedere. Cum s-a pozat vedeta la malul mării și cum au reacționat faniii / FOTO
in

Gina Pistol, cu burtica de gravidă la vedere. Cum s-a pozat vedeta la malul mării și cum au reacționat faniii / FOTO

Gina Pistol nu își mai ascunde burtica de gravidă.

Gina Pistol este cea mai fericită femeie din lume. De când a aflat că este însărcinată, viața vedetei s-a schimbat complet. Nu credea vreodată că acest lucru se va întâmpla, dar a avut noroc. Din păcate, medicii nu i-au dat șanse prea mari să rămână gravidă pe cale naturală. Din fericire, minunea s-a produs, iar ea și Smiley vor deveni părinți. Au ținut pentru o vreme sarcina ascunsă, pentru că au vrut să fie siguri că este totul bine.

Zilele trecute, aflați în vacanță, ei au filmat un vlog extrem de emoționant. Acesta a făcut furori pe YouTube și i-a emoționat pe fani până la lacrimi. Smiley și Gina Pistol au fost și sunt extrem de rezervați când vine vorba despre viața lor personală. Vedetele trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, despre care nu au dat prea multe detalii de-a lungul timpului. Au preferat să se iubească în spatele camerelor de filmat.

Gina Pistol, imagine de senzație la malul mării

În trecut, ei au fost văzuți la multe evenimente împreună, dar nu au dat prea multe de bănuit. Au fost foarte discreți și au reușit să păstreze totul secret. De când și-au recunoscut relația, multă lume stă doar cu cochii pe ei. Acum, ei nu se mai ascund și vorbesc sincer despre lucrurile care s-au întâmplat în tot acest timp de când formează un cuplu.

Gina Pistol, cu burtica de gravidă la vedere. Cum s-a pozat vedeta la malul mării și cum au reacționat faniii / FOTO

 ”Știu ce simți ❤️… am simțit si eu de curând aceste sentimente. Nu degeaba se zice că ultima speranță moare ultima… iar când crezi ca nu mai ai nici o speranță, viața îți dă această șansă… să devii mamă. Retrăiesc acele emoții. Emoții plăcute și de neegalat… Bucuria și entuziasmul acesta sincer îmi pătrunde inima… iar chipul tău transmite acea fericire”, i-a scris o fană.

Recent, frumoasa prezentatoare a postat pe rețelele sociale o imagine de senzație, care i-a emoționat pe fani. Gina Pistol s-a pozat la malul mării, cu burtica de gravidă la vedere. Reacțiile fanilor au fost pe măsura așteptărilor, iar comentariile au început să curgă din primele minute.

”Miracolele chiar se întâmplă atunci când te aștepți mai puțin, atunci când ai renunțat! Dacă Dumnezeu vrea, orice este posibil. Mă rog pentru tine ca fiecare zi să îți fie doar zâmbet și burtica să crească sănătoasă și frumoasă! Anul acesta am născut primul meu copil.. după 13 ani de așteptări și luptă! Miracolele există. Sarcină fericită”, a mai scris o admiratoare în dreptul imaginii pe care a postat-o Gina Pistol.