Gina Pistol, detalii mai puțin știute din trecutul ei. Cum a fost viața ei înainte de a-l cunoaște pe Smiley
in

Gina Pistol, detalii mai puțin știute din trecutul ei. Cum a fost viața ei înainte de a-l cunoaște pe Smiley

Fanii sigur nu știau asta despre Gina Pistol.

Gina Pistol este una dintre cele mai îndrăgite și urmărite vedete de la noi din țară. Fanii o apreciază pentru felul ei de a fi; iar de când a anunțat că este însărcinată aceștia nu o mai scapă din ochi. Vedeta se bucură de susținerea a mii de oameni pe rețelele sociale. În ciuda programului extrem de încărcat, iubita lui Smiley își face timp și pentru internauți.

Vedeta și Smiley formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi. Artiștii au fost mereu extrem de rezervați când a venit vorba despre viața lor personală. Au preferat să își trăiască frumoasa poveste de dragoste în spatele camerelor de filmat. Sunt împreună de mai mulți ani, dar abia anul acesta au anunțat acest lucru în mod oficial.

Gina Pistol, o viață plină de obstacole

Nici despre sarcină nu au dat prea mult detalii la început. Au avut foarte mari emoții, pentru că Ginei nu i s-au dat prea multe șanse să rămână gravidă pe cale naturală. Minunea, însă, s-a întâmplat, iar acum așteaptă primul lor copil. Sunt nerăbdători să își strângă în brațe micuța și deja se pun în rolul de părinți.

Gina Pistol, detalii mai puțin știute din trecutul ei. Cum a fost viața ei înainte de a-l cunoaște pe Smiley

Chiar dacă au impresia că știu multe lucruri despre ea, Gina Pistol ascunde multe secrete. Unele dintre ele ies la iveală abia acum. Înainte de a-l cunoaște pe Smiley, ea nu a dus deloc o viață ușoară, ci din contră una plină de obstacole. Ea a muncit din greu pentru a ajunge acolo unde este acum și este foarte recunoscătoare pentru tot ceea ce i se întâmplă.

“Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat ştie asta. După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani.”, a spus bunica vedetei acum ceva timp.

Jador, mesaj pentru toți burlacii din România. Ce le-a transmis artistul: "Scuze"

Jador, mesaj pentru toți burlacii din România. Ce le-a transmis artistul: „Scuze”

Iulia Albu, critice dure la adresa Loredanei Groza. Ce a spus despre una dintre ținutele sale: "Soacra mea are ceva de genul"

Iulia Albu, critice dure la adresa Loredanei Groza. Ce a spus despre una dintre ținutele sale: „Soacra mea are ceva de genul”