Gina Pistol este însărcinată în 5 luni. Ce nu are voie vedeta să facă în această perioadă: "Îmi este dor de..."
in

Gina Pistol este însărcinată în 5 luni. Ce nu are voie vedeta să facă în această perioadă: „Îmi este dor de…”

Gina Pistol duce lipsa zilelor în care nu era însărcinată.

Gina Pistol este deja însărcinată în cinci luni. Vedeta și iubitul ei, Smiley, au decis să țină totul secret o vreme. Luna trecută, ei le-au dat tuturor vestea cea mare, chiar dacă mulți știau deja. O vreme îndelungată s-a zvonit că ea ar fi gravidă, dar nu confirmaseră nimic. Cei doi au mers recent într-o vancață; prima de când ea a aflat că va aduce pe lume un copil.

În timpul vacanței, blondina și Smiley au filmat un vlog prin intermediul căruia au spus lumii întregi ce urmează să se întâmple. În plus, ei le-a mai spus și ce au făcut în ultimii trei ani. Au fost extrem de rezervați când a venit vorba despre viața lor privată. Au preferat chiar și să își ascundă relația pentru multă vreme. Fanii nici măcar nu au bănuit că formau un cuplu.

Gina Pistol duce lipsa acestui lucru important

Gina este o femeie împlinită și fericită. Ea se bucură de această perioadă frumoasă din viața ei. Încă nu îi vine să creadă că acest lucru se întâmpla, mai ales că medicii nu i-au da prea multe șanse să rămână gravidă pe cale naturală. Se consideră o persoană norocoasă că s-a întâmplat așa.

Chiar dacă este fericită din toate punctele de vedere, vedeta duce lipsa zilelor în care nu era însărcinată. Ea adora să facă tot felul de treburi prin casă, dar acum nu mai are voie deloc și altcineva se ocupă în locul ei. Ar vrea să dea o mână de ajutor, dar trebuie să aibă grijă de ea, până când micuța lor va veni pe lume.

Gina Pistol este însărcinată în 5 luni. Ce nu are voie vedeta să facă în această perioadă: "Îmi este dor de..."

„Ele fac curățenie, dragele de ele. Știu. Și eu fac la fel. E cel mai fain când rămâi singur acasă să faci curățenie. Doar că eu acum, din păcate, nu mai pot să fac curățenie. Îmi este dor de aspirator, recunosc. Dar eu când aspir, păi aspir nene în toate colțurile casei. Exteriorul casei, pe coș, interior, exterior, eu chiar aspir, dar acum nu mai am voie”, a dezvăluit Gina Pistol, pe Intagram.

Vitamina C Naturalis, 20 capsule

Andreea Raicu s-a testat pentru COVID-19. Ce a mărturisit vedeta: „Nu mi-e frică”

Kim Kardashian, donație impresionantă pentru Armenia. Anunțul a fost făcut chiar de vedetă pe Instagram

Kim Kardashian, donație impresionantă pentru Armenia. Anunțul a fost făcut chiar de vedetă pe Instagram