Gina Pistol, gest emoționant la întoarcerea în țară. Vedeta și-a uimit fanii de pe Instagram: ”V-am mai povestit despre...”
in

Gina Pistol, gest emoționant la întoarcerea în țară. Vedeta și-a uimit fanii de pe Instagram: ”V-am mai povestit despre…”

Gina Pistol s-a întors recent din vacanță.

Gina Pistol și Smiley au plecat în prima lor vacanță împreună, după ce a aflat că este însărcinată. Cei doi artiști au decis să scape pentru câteva zile de agitația din București. După cum bine știți, ei au fost însoțiți de cei mai buni prieteni ai lor, Speak și Ștefania. Vedetele s-au distrat de minune, iar drept dovadă stau toate imaginile postate de ei în mediul online. În plus, aceste zile de relaxare au avut și un alt rol extrem de important.

Ei bine, odată ce au plecat în afara țării, ei au decis să filmeze un vlog. Nu a fost orice fel de vlog, ci unul în care apăreau cei doi îndrăgostiți. În acesta, ei au vorbit despre cum au decurs ultimii trei ani din viețile lor, dar au vorbit și despre sarcină. A fost modul lor prin care au vrut să anunțe pe toată lumea că vor deveni părinți, deși se aflase. Nu le vine să creadă că presa a obținut această informație și că nu și-au putut anunța prietenii și familia așa cum se cuvine.

Gina Pistol își încurajează fanii să doneze sânge

Gina Pistol este recunoscătoare pentru tot ceea ce i se întâmplă. În urmă cu ceva vreme, medicii îi dădeau șanse mici să nască pe cale naturală. Acest lucru, însă, s-a întâmplat și este în culmea fericirii. Ei le-au povestit totul fanilor în vlogul pe care l-au postat, iar prezentatoarea nu și-a putut stăpâni deloc lacrimile.

Gina Pistol, gest emoționant la întoarcerea în țară. Vedeta și-a uimit fanii de pe Instagram: ”V-am mai povestit despre...”

În plus, după ce s-a întors din vacanță, blondina a transmis un mesaj extrem de important care i-a emoționat pe fani până la lacrimi. A încurajat pe toată lumea să doneze sânge și a făcut o postare care le-a atras imediat atenția fanilor.

”V-am mai povestit despre proiectul Familia România, care conectează posibili donatori de sânge. Ei bine, aceștia îşi continuă misiunea de a avea o comunitate în continuă creştere, mai ales acum, într-o perioadă în care donarea de sânge reprezintă o nevoie din ce în ce mai mare. Pentru a creşte gradul de conştientizare, Familia România prezintă două variante interactive prin care comunităţile online pot afla mai multe informaţii şi se pot familiariza cu conceptul de a dona: filtrul Familia România, care poate fi găsit pe următorul link: https://www.instagram.com/ar/317318602698369/, dar şi stickerele din libraria Instagram”, a zis Gina Pistol.

Codin Maticiuc a împlinit 40 de ani! Ce mesaj emoționant a transmis artistul pe Internet: "Dragii mei părinți, iată ce..."

Codin Maticiuc a împlinit 40 de ani! Ce mesaj emoționant a transmis artistul pe Internet: „Dragii mei părinți, iată ce…”

Jador și-a șocat din nou fanii! Cine este femeia pe care a cerut-o în căsătorie: ”Vrei să fii soția mea?”

Jador și-a șocat din nou fanii! Cine este femeia pe care a cerut-o în căsătorie: ”Vrei să fii soția mea?”