Gina Pistol își face toate poftele! Cum a fost surprinsă vedeta la un restaurant din Capitală / FOTO

Gina Pistol nu mai ține cont de silueta ei.

Gina Pistol își face toate poftele! Cum a fost surprinsă vedeta la un restaurant din Capitală / FOTO

Gina Pistol are un trup de invidiat sau…avea. De când a rămas însărcinată, vedeta nu mai ține deloc cont de kilograme în plus. Prezentatoarea încearcă să își satisfacă toate poftele, fără să îi pese de orice altceva. Iubita lui Smiley nu se uită nici la bani când vine vorba despre mofturile ei, iar imaginile surprinse recent de paparazzi stau drept dovadă.

Gina Pistol a ieșit singură la restaurant

Gina Pistol le-a dat zilele trecute vestea cea mare fanilor. Ea este însărcinată în cinci luni și se bucură de această perioadă frumoasă din viața ei. Ea și Smiley sunt în culmea fericirii și abia așteaptă să își strângă în brațe fetița. Se gândesc deja la cum vor fi ei ca părinți și la cum o vor crește pe cea mică.

Prezentatoarea este profund recunoscătoare pentru tot ceea ce i se întâmplă. Este o minune că a rămas gravidă, pentru că medicii nu îi dădeau prea mari șanse. În această perioadă, vedeta trebuie să fie foarte atentă și să nu facă prea mare efort. Nu are voie să facă nici măcar curățenie, lucru pe care îl iubea. Acum, altcineva se ocupă în locul ei de treburile gospodărești.

Gina Pistol își face toate poftele! Cum a fost surprinsă vedeta la un restaurant din Capitală / FOTO

În plus, ea își face toate poftele. Recent, a ieșit de una singură la unul dintre cele mai fumoase restaurante din București. Vedeta și-a comandat tot ceea ce i-a poftit inima și nu a mai ținut cont nici măcar de calorii. În plus, se pare că are probleme și cu retenția de apă și le-a cerut fanelor sale de pe Instagram ajutorul în legătură cu asta. Speră că vreo femeie să se fi confruntat cu asta și să o poată ajuta.

Voiam să vă spun că mă confrunt cu retenția de apă… deși, eu nu fac excese de niciun fel. Și, uneori, am impresia că sunt Gina de două ori. Vă întreb pe voi, cele care ați fost însărcinate, și pe cele care vă pregătiți să deveniți mame, cum procedați? Cum gestionați asta?, spunea Gina Pistol.