Gina Pistol l-a dat pe spate pe Smiley. Vedeta a trecut la cratiță: „După pofta inimii”

Gina Pistol s-a apucat de gătit.

Gina Pistol l-a dat pe spate pe Smiley. Vedeta a trecut la cratiță: "După pofta inimii"

Gina Pistol este o prezentatoare extrem de apreciată, pe care toată lumea o cunoaște. Vedeta își face meseria extrem de bine și are mii de fani în întreaga țară. Nimeni nu poate nega faptul că iubita lui Smiley este extrem de talentată. Se vede că iubește tot ceea ce face și îi iese de minune. Nu este pricepută doar în ceea ce privește munca sa, ci și în bucătărie.

Cine ar fi zis că Gina Pistol adoră să petreacă timp în bucătărie? Ea a dat dovadă că este o femeie de casă și că atunci când își propune ceva, reușește să facă acel lucru. Ei bine, vedeta își ia rolul de viitoare soție în serios și i-a făcut lui Smiley o surpriză de zile mari. Chiar dacă este însărcinată, prezentatoarea nu poate sta locului o clipă. Frumoasa vedetă se duce la filmări, se ocupă de casă, îi acordă timp iubitului său, iar mai nou s-a apucat și de gătit.

Gina Pistol l-a dat pe spate pe Smiley. Vedeta a trecut la cratiță: "După pofta inimii"

Nici de fanii ei de pe rețelele sociale nu uită ncio clipă. Vedeta îi ține mereu la curent cu tot ceea ce face, spre bucuria acestora. Aceștia o urmăresc la fiecare pas, iar vedeta își deschide din când în când inima în fața lor.

Recent, ea le-a dezvăluit o rețetă pe care o face destul de bine și pe care a făcut-o pentru Smiley. Este pasionată de bucătărie și încearcă mereu preparate noi, cu scopul de a-și impresiona iubitul. Ultima sa rețetă a ajuns la cei peste un milion de urmăritori pe care îi are pe Instagram.