Gina Pistol, mărturisiri neașteptate despre sarcină: ”Aproape în fiecare seară”

Ce face Gina Pistol aproape în fiecare seară.

Gina Pistol, mărturisiri neașteptate despre sarcină: ”Aproape în fiecare seară”

Gina Pistol este cea mai fericită femeie din lume. Deși nu a sperat vreodată la asta, vedeta a rămas însărcinată. Ea si Smiley nu au dat prea des detalii despre viața lor privată. S-au iubit în secret vreme de mai mulți ani. Recent, au decis că este vremea să povestească întregii lumii despre ceea ce au făcut în ultimii trei. În plus, în vlogul respectiv au discutat și despre sarcină.

În plus, atunci au spus și care va fi sexul copilului. Ei au mărturisit că vor avea o fetiță, pentru care ar fi ales chiar și un nume. Ei bine, zilele trecute Smiley a postat o imagine care le-a dat serios de gândit fanilor. El s-a pozat cu o suzetă albastră în gură, iar fanii au tras imediat concluziile. Ei cred că Gina va aduce, de fapt, pe lume un băiețel, ci nu o fetiță cum au spus inițial.

Gina Pistol: ”Aproape în fiecare seară”

Frumoasa blondină a început să posteze tot mai des pe rețelele sociale. Iubita lui Smiley le vorbește fanilor cu sinceritate despre toate momentele importante care au loc în viața lor. Recent, ea le-a mărturisit acestora care este principala sa ocupație de când este însărcinată. Aceștia au rămas, pur și simplu, mască.

Gina Pistol, mărturisiri neașteptate despre sarcină: ”Aproape în fiecare seară”

Ea s-a filmat purtând o bustieră de gravidă, în interiorul căreia se aflau niște căști. Se pare că în fiecare seară face același lucru. Îi pune muzică bună copilului său, pentru că a auzit că ajută la dezvoltarea inteligenței celui mic. Gina Pistol se vede deja în ipostaza de mămică și nu mai are răbdare să își strângă pentru prima dată bebelușul la piept. Nu va mai dura mult, iar visul i se va împlini. Nu doar ea arde de nerăbdare, ci și iubitul ei, Smiley.

,,Aceasta este o bustieră (…) și înăuntru pun căștile și, aproape în fiecare seară, îi pun muzică bună (n.r. copilului)”, a mărturisit vedeta.