Gina Pistol, motivul pentru care a ținut sarcina ascunsă. Drama neștiută a prezentatoarei: "Nu am îndrăznit să mă bucur"
in

Gina Pistol, motivul pentru care a ținut sarcina ascunsă. Drama neștiută a prezentatoarei: „Nu am îndrăznit să mă bucur”

Gina Pistol a avut un motiv întemeiat pentru care a ascuns sarcina.

Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii. După ce s-a tot zvonit că îndrăgita prezentoare este însărcinată, ei au recunoscut. Ei bine, multă vreme aceștia au ținut ascuns acest lucru, pentru că voiau să fier siguri că este totul bine. Cele două vedete formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi, iar familia lor va fi în curând completă. Ea urmează să aducă pe o lume fetiță, iar vestea cea mare a fost dată chiar de ei. Prin intermediul unui video postat pe YouTube, ei au decis să își țină fanii la curent cu ultimele vești.

După o serie de analize și vizite la medic, a aflat că sarcina ei este una sigură. A avut foarte multe emoții și nu îi vine să creadă nici în clipa de față că va aduce pe lume primul lor copil. În plus, recent ei au luat decizia să plece într-o vacanță alături de Speak și Ștefania; de acolo de unde au dat și marea veste despre sarcină. Nu există bucurie mai mare pentru ei decât aceasta și multe zile nu au avut curaj să vorbească despre bebelușului lor.

Gina Pistol, despre drama prin care a trecut

Medicii i-au dat șanse minore să rămână gravidă pe cale naturală, dar a avut noroc. S-a temut extrem de tare pentru asta, deoarece are peste 35 de ani. I-a fost greu o perioadă, mai ales că în corpul ei au avut loc o serie de tranformări. Este un miracol pentru ei faptul că ea va aduce pe lume primul lor copil. Gina Pistol și Smiley par mai fericiți ca niciodată, iar filmarea emoționantă de pe canalul lui de YouTube a stârnit sute de reacții.

Gina Pistol, motivul pentru care a ținut sarcina ascunsă. Drama neștiută a prezentatoarei: "Nu am îndrăznit să mă bucur"

“În urma unor analize medicale; acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3!”, a mărturisit Gina Pistol.