Gina Pistol nu se mai ascunde! Vedeta s-a pozat cu burtica de gravidă la vedere / FOTO

Cum arată burtica de gravidă a Ginei Pistol.

Gina Pistol nu se mai ascunde! Prezentatoarea s-a pozat cu burtica de gravidă la vedere / FOTO

Gina Pistol nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară. Prezentatoarea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Smiley. Cei doi artiști sunt împreună de mai multă vreme, dar se iubesc la fel ca la început. De când au aflat că vor deveni părinți, viața li s-a schibat în totalitate.

Gina Pistol le-a arătat tuturor burtica de gravidă

Smiley și iubita lui ai fost mereu extrem de rezervați când a venit vorba despre viața lor personală. Cei doi au ascuns ani în șir faptul că formau un cuplu. Nici despre sarcină admiratorii nu au aflat din prima. Ea a preferat să fie sigură de faptul că va aduce pe lume un copil și abia apoi să le povestească și altora.

Ei bine, ei au anunțat că vor deveni părinți prin intermediul unui videoclip pe care l-au postat pe YouTube. Vizibil emoționați, ei au dat serie de detalii neștiute despre ei și despre povestea lor de iubire. Prezentatoarei nu i-a venit pentru mult timp să creadă faptul că ea chiar a rămas însărcinată. Medicii i-au dat șanse minime să rămână gravidă pe cale naturală, dar minunea a avut loc.

Gina Pistol nu se mai ascunde! Prezentatoarea s-a pozat cu burtica de gravidă la vedere / FOTO

„Noi acum înseamnă 3. În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi. Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susținere și multă emoție în viața noastră și în acest oracol video pe care îl împărțim cu voi, cu toată recunoștința pentru susținerea și mesajele pe care le-am primit până acum”, mărturisea Gina Pistol în urmă cu puțin timp.

Acum, Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii și abia așteaptă să își strângă în brațe fiica. Asta nu este tot! Blondina nu se mai ascunde deloc și chiar a purtat câteva imagini cu burtica de gravidă la vedere. Ea a îmbrăcat niște rochii mulate, care îi puneau trupul foarte bine în evidență. Trebuie să recunoaștem faptul că și acum, la câteva luni după ce a aflat că va fi mamă, vedeta este extrem de sexy.