Gina Pistol, pofte ciudate în timpul sarcinii. Cum se răsfață vedeta în această perioadă: „Aș mânca oricând ceva…”

Gina Pistol se răsfață în această perioadă. Gusturile sale însă au devenit atât de ciudate încât nu trebuie să devii un chef pentru a fi șocat

Gina Pistol, pofte ciudate în timpul sarcinii. Cum se răsfață vedeta în această perioadă: "Aș mânca oricând ceva..."

Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii. Cei doi artiști vor deveni anul viitor părinți pentru prima dată în viața lor. Sunt extrem de emoționați și abia așteaptă să își strângă în brațe fetița. Prezentatoarea trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Vedeta se bucură de fiecare moment și își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă.

Iubita lui Smiley se răsfață așa cum știe ea cel mai bine în această perioadă. Vedeta își face toate poftele, indiferent despre ce ar fi vorba. Ea a împărtășit încă un secret cu fanii ei din mediul online, care nu sunt deloc puțini. Aceasta le-a povestit extrem de multe lucruri despre sarcină și a dat câteva sfaturi prețioase viitoarelor mămici.

Gina Pistol le-a vorbit fanilor despre poftele sale

De la o vreme încoace, poftele de graviduță au început să își facă simțită prezența. Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite nu ezită să mânânce tot ceea ce îi poftește inima, pentru că se gândește atât la binele său, cât și la cel al micuței pe care o va aduce pe lume peste câteva luni.

„Eu nu prea am pofte acum, adică aș mânca oricând ceva acru – aș bea borș, fresh-uri de grepfrut și de lămâie – dar m-am gândit tot drumul spre casă, o oră și ceva, la hummus cu albuș de ou prăjit și cu o salată de roșii și de castraveți”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol, pofte ciudate în timpul sarcinii. Cum se răsfață vedeta în această perioadă: "Aș mânca oricând ceva..."

Ea a fost mereu extrem de rezervată când a venit vorba despre viața sa personală. Gina Pistol și Smiley nu le-au oferit niciodată prea multe detalii admiratorilor despre relația lor. Dar de când a rămas însărcinată, ea s-a apropiat tot mai tare de urmăritorii ei, în fața cărora își deschide mai mereu sufletul.

Recent, ea le-a vorbit acestora despre poftele din timpul sarcinii. Mai mult de atât, ea le-a arătat fanelor sale ce aplicații folosește în timpul sarcinii și le-a recomandat pe cele mai bune și lor.

“Iar ca aplicații, sunt patru aplicații pe care le folosesc aproape zilnic, și vă pun imediat print screen cu ele, dar cel mai mult folosesc Sarcina+. Iar dacă aveți recomandări legate de cărți sau aplicații aștept cu nerăbdare”, a spus vedeta pe contul de Instagram.