Gina Pistol, primele declarații despre ultimul sezon difuzat din „Chefi la Cuțite” / VIDEO

Ieri seară a avut loc finala sezonului 8 a show-ului de pe Antena 1

Gina Pistol, primele declarații despre ultimul sezon difuzat din „Chefi la Cuțite” / VIDEO

Ionuț Belei, concurent din echipa lui Sorin Bontea, a câștigat sezonul 8 al emisiunii Chefi la Cuțite. Fericirea din platou a fost de nedescris, chiar și colegii din echipele adverse s-au bucurat pentru tânărul bucătar.

În prezent, echipa show-ului a început pregătirile pentru următorul sezon al concursului difuzat pe Antena 1. Urmează o altă bătălie a celor trei chefi: Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Ce a spus Gina Pistol după încheierea acestui sezon?

Iubita lui Smiley a făcut câteva dezvăluiri despre show-ul culinar pe care îl prezintă încă de la începutul acestuia.

„Și s-a mai încheiat un sezon de Chefi la Cuțite. Da, știu că mulți m-ați întrebat <<Și noi acum ce o să facem?>> O să așteptăm următorul sezon, care, zic eu, că o să fie la fel de spectaculos ca acesta care s-a încheiat”, a mărturisit Gina Pistol într-un Instatory.

Vedeta nu a uitat să le mulțumescă telespectatorilor care au privit cu drag și entuziasm fiecare episod. Gina a declarat că, în spatele acestui proiect, se află cam aceiași profesioniști care lucrează și pentru Asia Express, emisiune prezentată tot de frumoasă blondină.

Speak, noul membru al echipei în următorul sezon

Prietenia dintre Speak și Gina Pistol este bine cunoscută. Fostul concurent de la Asia Express, a legat, în urma participării la show, o frumoasă prietenie cu iubita lui Smiley. Aceștia au plecat și într-o vacanță împreună cu partenerii lor, în această toamnă.

Din sezonul nouă, cântărețul va apărea și el în cadrul emisiunii de la Antena 1, alături de buna sa prietenă. Blondina l-a menționat și pe el în poveștile pe care l-a postat astăzi pe contul ei de socializare.

„Și mai uitai de cineva. Cum, mă, de cine? De Speak, mă, de Speak, mă. Că este și el cu noi, mă, în următorul sezon, mă. Deci e simpatic rău omul ăsta!”, a declarat Gina Pistol, râzând.